Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2896763 пати)

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Од цајкан чотек, голема е веројатноста дека само на чотекот ќе останеш.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Let me be the judge of that.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе Стратро ја му застанав до него и му зборам, нити му се повлекувам нити му одстапувам, со најкултурен муабет на скроз друга фрекфенција од него. И да искочеше да ми ја даде една немаше да бегам ја. Тој сам со себе се караше. Ја се докажувам со него за правила во сообраќај и човеково право тој Се расправа кој е поголем мафијаш, збунка го фати дечкото, таков мозок во сусрет со мене се збунува. Тој потсвесно очекува дека јас ќе се пцујам со него, кој е прав крив одамна му се изгуби, што цефка држиш муабет прај сам со себе. Потсвесно ми вика ти на мене што ми викаш глуп од што подсвесно знае дека го заслужува тој епитет. Дечкото отиде со колата даде гас, јас стоев. Он неможеше а и од после неможел да најде НЗС на муабетот што најверојатно заокружил у глава му покажав ја кој е шерив у керамидница и продужил даље. Блокажата дека му се тргнала тешко. Не па да ме удри, тој не знае кај тера бе брат чим на тие години прави таков муабет на улица. Ќе ме удрел, куршлус му се деси.
« Последно менување: 18 Мај 2018, 13:12:00 pm Chlink »

Отсутен Stratro

• Легенда
Убаво си постапил секако.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
@godofspeed е лек за таквите  :P

Отсутен Dickle

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 94
Не е точно тоа, биди сигурен.

Да беше неточно, немаше да ги спомнеш пријателите на татко ти. Више никад у живот нема полиција да викнам, па макар и мајка ми родена пред мене да ја колат, на крај ќе испадне јас сум ја убил. До толку се имам простено од жандармеријава наша.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
Вие пак бранете ги глупите џандари, што изнапикаа се и сешто со книшки и со по 5К евра.
90% од нив не се ниту пола спремни ако пукне некоја тепачка и слично. Има стварно спремни дечки, свака част за тие, али се бројат на прсти.
До вчера заедно се криевме да пафкаме, другиот ден оп џандар... Па не одат така тие работи.

Едино страто што спомна за 2001,имам респект за сите што биле таму, далеку од тоа. Исто и за случката у Куманово пред некоја година.
Се останато што се шета цел ден низ град и по казината се излишени копијаци, кепеци од 160цм и 60кг.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Моќта на полиџијата е во униформата и во почитувањето на истата, а не во мускулите. Посебни единици се тоа каде треба мускули.

Е сега, некои припадници што ја бербатат својата униформа, па народот нема почит кон неа ...

А тоа 2001, и слични настани..., режисери на филм во живо, со реални жртви, и непредвидени сцени, итн...

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
Претпоставувам постот се однесуваше на мене. Никаде не спомнав мускули, туку спомнав спремни дечки, што се подразбира физички спремни.
Се убаво што бараат да ги направат тие xx вежби, ама 90% од вие не можат ни пола од нив да ги поминат.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Се спомна тепачка, затоа спомнав мускули.

Другото беше општо.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
@godofspeed е лек за таквите 
Ги решава! :)
Уште ако го начека со грчки таблици....

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Сељачиште со ауди q7 повеќе изнервира други возачи него мене пошо ја бев со точак, но напраи 150 прекршоци за 30 секунди и за малце не се мавна во две други коли кои си возеа по пропис.

audi drivers....
« Последно менување: 18 Мај 2018, 21:43:47 pm Ѓорѓи »

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2851
@godofspeed е лек за таквите 
Ги решава! :)
Уште ако го начека со грчки таблици....
Јас си ги решавам проблемите на лице место.Па после да има материјал за раскажување тука на форум. :D
Инаку во ги прочитав сите коментари до еден и ке ви кажам дека проблемот е лесен за решавање.Ѕвониш во полиција на лице место и кажуваш само таблици од колата и дека ти се заканува ова она и толку.Сите телефонски разговори таму се снимаат.Доколку нема одговор на лице место од страна на службени лица,одиш во станица и на лице место бараш да си пријавип во внатрешна контрола.После тоа нема веке циле-миле внатрешна си превзема се. А и со такви говеда ако неможе со мускули да се реши проблемот а си има олово бе луге ....21 век се набавува од тезга од Бит пазар.... мисЉим

Отсутен Stratro

• Легенда
Него ....Влае - Ченто денес 70 минути.

Skopyeah!