Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2904851 пати)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Таму живеам и морам да го трпам срањево секој ден...иначе во 7ца само пирошка со тартар сос или комбинован со сланина на тосссс...пљеската комотно може да се користи ко држач за мотор/мењач или чаура за балансштангла.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Ја маам стек безз компир или тост со стек (некад и комбинисан со сланина на тосс).

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
Sendvic so pleskavica, za 100ce. Od kompirite mi e tesko posle, vaka samo pleskavica so krastavica ili sto i da imaat od salata mi e tamam, em najaden a ne prejaden i ne mi e tesko na stomak.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Sendvic so pleskavica, za 100ce. Od kompirite mi e tesko posle, vaka samo pleskavica so krastavica ili sto i da imaat od salata mi e tamam, em najaden a ne prejaden i ne mi e tesko na stomak.
Далеку е плескавицата од пред 20 години, да не кажам везе нема. Од Дестан јадам 10 ком. ни лошо ни ништо, од пола у 7ца ич не ми е пријатно...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
pleskavica sendvic samo so ednata strana na lepceto ;) taja so suuusaaam
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
pleskavica sendvic samo so ednata strana na lepceto ;) taja so suuusaaam
И со изрендано сирење одозгора и буковец добоваш таканаречен Калифорниски сендвич

Отсутен makedonac

• Почетник
  • *
  • Пораки: 43
Прееска кај 3 саат на илинденска семафорот кај мида за накај центар. Еден шабан таксист прво ми се убацува од лента што врти десно во моја лента ми свири да го пуштам више влезен  кај мене со ќошот а воедно ги попречува сите што вртат десно пошто е буквално на сред улица.. го пуштам што ќе му праам.. пред мене авто школа, се улетува момаков ќе го тица и иде директ у колата што е паралелно до автошколата.. избегнува да не го закачи за милиметри, прави некој маневри лево десно пак се убацува.. овој што возеше паралелно автошколата намерно ни закочува ни забрзува иде баш паралелно од инает и за да види мутавиов што ќе направи.. Лудаков проба едно 3 пати да влезе меѓу двете коли.. Јас забавувам и идам едно 30тина метра поназад пошто у секој момент можеше се слупаа.. свртев кај орце десно не видов завршница на филмов. Коментар на мајками која у кола со мене.. ете ја зошто не возам со вакви будали се расправам да ми прерипнува срце на секој 100метра, и управо е..

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
5:30 сабајле  намерно возев позади него и не се тргаше си цепаше по средина

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
А зошто да ти се тргни кога имаш 3 ленти ?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
Јас со скутерче од 50ццм3 не би возел на онаков булевар во средна лента.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Осет. Осетот е многу битна работа, ама штета што кај нас 95% од луѓето го немаат. Осет за паркирање, осет за возење по булевар, осет за све.  Ако возиш споро моторче кое едвај тера 40км/ч, фати си најдесна лента и терај до десниот раб на булеварот. Не на средина.

Присутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3929
Идиот се влечеше колона направи позади него
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 440
5:30 сабајле  намерно возев позади него и не се тргаше си цепаше по средина (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Мене па лично многу повеќе ме нервира кога некој вози помеѓу ленти и треба да се мислам и да пазам кога поминувам покрај него да не ми сецне накај мене и слично.

Вака ми е чиста работа, нека си тера по лентата, ќе си го поминам нормално како друго возило ако има услови и ајт.

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
5:30 сабајле  намерно возев позади него и не се тргаше си цепаше по средина (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Pravilno postapil, treba site motori po sredina na lenta da vozat. Toa e i po propisi pravilno.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Има една работа, се вика „обзир спрема другите луѓе“ Нема да му падне круната ако направи место за побрзите од него и се повлече малку подесно. Не само за прпадачов кој не може ни 35км/ч да развие, и за други работи.  Тоа се вредности кои никогаш нема да ги научиме како нација и општество.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.