Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910390 пати)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
@Molec  бандажи за БМВ то бараш?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Нема да излезат ако се паркираат како што се нацртани местава затоа што има паркирани на средина.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
ем нема да се врви од тие по среде..

Отсутен Molec

• Сениор
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Нема да излезат ако се паркираат како што се нацртани местава затоа што има паркирани на средина.
Секогаш кога има услови се паркирам како што се нацртани местата и секогаш има место за искачање од прва. Не е толку кнап. @Stratro да, 18ки ОЕМ.
« Последно менување: 02 Март 2018, 16:26:40 pm Molec »

Отсутен Bicikle

• Легенда
ела кај мене пред зграда  ќе се паркираме јас и ти спроти спроти на почеток од паркинг дали ќе излезе некој. Ако имаш караван ни човек нема да излезе :) кај мене додуша и се нацртани в косо линиите...

Отсутен Molec

• Сениор
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Истиот паркинг (како треба да биде) :) има место колку сакаш...

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ова фотошоп или стварно некогаш се паркирале вака на паркингот? Да видам да не верувам.

Отсутен Molec

• Сениор
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ова фотошоп или стварно некогаш се паркирале вака на паркингот? Да видам да не верувам.
  :D Затоа сликав...не ми се веруваше и мене. Еве го пост де ориџинале: http://forum.carclub.mk/index.php/topic,8061.msg997809.html#msg997809

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Во гаражата во која паркирам втора недела по ред има вирови од црна вода мешана со уље, гареж и прљавштина...до 12 кат, секаде.
Дали е од колите, дали цури од плафоните немам поима , битно џабе перење кола...

Село.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
http://makfax.com.mk/makedonija/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%98%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%BB-119-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80/

http://vecer.mk/skopska/skopje-pajakot-vchera-krenal-119-nepropisno-parkirani-vozila

Во текот на вчерашниот ден, специјалното возило „пајак“ подигнал 119 непрописно паркирани возила во Скопје.

И тоа не е ни 100тина од тоа што требало да се крене.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Проблемот е и до инфраструктурата. На многу места едноставно нема паркинг, или се наплаќа па се снаоѓа кој како знае.

Отсутен Indigo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 455
Проблемот е и до инфраструктурата. На многу места едноставно нема паркинг, или се наплаќа па се снаоѓа кој како знае.

проблемот е ДО инфраструктурата.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Проблемот е до лапањето пари за џабе. Пајак треба да крева коли кои спречуваат нормално одвивање на сообраќај . За сите други ситуации, постои казна за непрописно паркирање, која е 45 евра или 25 казнени поени. Мене ми ја има дигнато колата пајак од место кај што не претставува пречка за одвивање на сообраќај, ниту пречела на пешаци или велосипедисти, едноставно беше на место кај што беше забрането паркирање со знак. Чисто да се убутаат уште 30-40е у нечија каса (а после и џеб).

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
И кога нема правна постапка за тоа, се вика вукојебина.