Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2908478 пати)

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2851
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #16635 на: 15 Февруари 2018, 01:34:12 am »
poise nego,nego li mene.
se pikna na semaforot,ne go pustiv.svirese zaso ne sum go pustil.
na 01:10min sakase da me pretica,ne se soglasiv so toa. pa se vrati pozadi mene.
zastana,dojde do kola 'otvori,otvori' mi tekna na katica janeva.
svrte negde po telefon i si vleze vo kola.niti otvoriv prozor niti se vpustiv vo konverzacija so nego
@Banzai ima poenta da idam vo policija so snimkava za eventualna idna steta od tipov?

Ако сакаш пријави го, во секој случај чувај си ја снимкава.

Мене познат ми е ликов од некаде, али може да грешам. Или џандар (алфа или слично) или некакво обезбедување е мислам.
Овие ваквите ми се омилени :D :D

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #16636 на: 15 Февруари 2018, 08:36:03 am »
 Во случај да пријавуваш, не го заборавај делот од снимката кај што креваш до 90км/ч, ако е точно тоа што покажува (да не се зезнеш сам).

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #16637 на: 15 Февруари 2018, 08:36:47 am »
Мислам дека е забрането да се снима без дозвола

Испратено од мојот прекрасен мобилен користејќи Тапаток

Присутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #16638 на: 15 Февруари 2018, 09:05:23 am »
според начин на однесување, возилото во каква состојба е и педерката, скоро сум сигурен дека е алфа

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #16639 на: 15 Февруари 2018, 09:06:20 am »
Klosar

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #16640 на: 15 Февруари 2018, 12:55:21 pm »
Најбитно е да се утврди идентитетот, доколку е полициско лице одма да се пријави на внатрешна контрола.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #16641 на: 15 Февруари 2018, 12:57:38 pm »
А пошо кај нас е распад система поточно ништо не функционира како шо треба и да го пријавиш ништо нема да се случи...За ваква работа да го избркаат од работа под хитно(ако е алфа)па да видиш после дали ке летаат така.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #16642 на: 15 Февруари 2018, 13:17:17 pm »
А пошо кај нас е распад система поточно ништо не функционира како шо треба и да го пријавиш ништо нема да се случи...За ваква работа да го избркаат од работа под хитно(ако е алфа)па да видиш после дали ке летаат така.
Tuka si greshka deka nishto nema da se sluci, ke se sluci slednoto> Ako se utvrdi deka e Alfa, ke razbere koj go prijavil, ke zeme podatoci kaj zivee clenot, registracija od kola i posle ke go najde clenov, ke se revansira, zakanuva, ke vidis koj sum ili poloso i tn ... Thats' the way it works, za zal

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
« Одговори #16643 на: 15 Февруари 2018, 13:46:43 pm »
Tuka si greshka deka nishto nema da se sluci, ke se sluci slednoto> Ako se utvrdi deka e Alfa, ke razbere koj go prijavil, ke zeme podatoci kaj zivee clenot, registracija od kola i posle ke go najde clenov, ke se revansira, zakanuva, ke vidis koj sum ili poloso i tn ... Thats' the way it works, za zal

Си имал лично искуство дека така функционираат работите или претпоставуваш?
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #16644 на: 15 Февруари 2018, 13:50:55 pm »

Си имал лично искуство дека така функционираат работите или претпоставуваш?
Sum imal. So moj epten blizok drugar. Toa mu se desavase pred nekolku godini. Ako od togas se promeneti rabotite togas se izvinuvam za postot i podrzuvam tuzba

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
« Одговори #16645 на: 15 Февруари 2018, 14:03:46 pm »
според начин на однесување, возилото во каква состојба е и педерката, скоро сум сигурен дека е алфа

Да ти се мочам во државата во која што при вакви негативни и клошарски појави 99% од луѓето се асоцирани дека типот е припадник на државна полициска формација и лапа 40.000 денари плата. Јазк нека е, ама името да не се дава !

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #16647 на: 15 Февруари 2018, 14:46:42 pm »
Сеа Ланс и крив излезе

Испратено од мојот прекрасен мобилен користејќи Тапаток

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
« Одговори #16648 на: 15 Февруари 2018, 14:49:00 pm »
Новинарството во фиром. Па каде у нормална држава се чека на семафор на пешачкиот остров, а често има паметњаковичи таму на цела редица до железара еден најпаметен иде пред сите. И ја не би го пуштил да влезе.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #16649 на: 15 Февруари 2018, 14:49:56 pm »
Јас ќе го пуштам и нека крши глава.  :)
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.