Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Tischläufer на 22 Јануари 2018, 12:52:06 pmЦитат: zlatkoa на 22 Јануари 2018, 08:35:37 amАко вози Миле во лева лента, сите се побрзи од него. Ама ептен, сите.Ама ретко кој е побрз од мене, освен се знае, Vokswagen, Audi и MercedesЈас еднаш те поминав на автопат мислев дека стоиш во место. Притоа јас не ја надминав дозволената брзина на движење.
Цитат: zlatkoa на 22 Јануари 2018, 08:35:37 amАко вози Миле во лева лента, сите се побрзи од него. Ама ептен, сите.Ама ретко кој е побрз од мене, освен се знае, Vokswagen, Audi и Mercedes
Ако вози Миле во лева лента, сите се побрзи од него. Ама ептен, сите.
Цитат: osmica8 на 23 Јануари 2018, 10:51:51 amЦитат: Tischläufer на 22 Јануари 2018, 12:52:06 pmЦитат: zlatkoa на 22 Јануари 2018, 08:35:37 amАко вози Миле во лева лента, сите се побрзи од него. Ама ептен, сите.Ама ретко кој е побрз од мене, освен се знае, Vokswagen, Audi и MercedesЈас еднаш те поминав на автопат мислев дека стоиш во место. Притоа јас не ја надминав дозволената брзина на движење.Затоа алкохол и психотропни супстанци не се дозволени во крвта додека се вози.
Секојдневие:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Законски било...бре, бре.Скопска верзија на сликата: