Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910139 пати)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #16230 на: 27 Декември 2017, 22:52:14 pm »
Јас кога сум со службениот Дастер, многу помалце гледам такви шупелки шо се пикаат кај што не ги бери .. незнам зошто  :D Подруг е филинго во џипче кој сака нека речи.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #16231 на: 28 Декември 2017, 01:52:07 am »
Ќе да е до тоа што е службен а не до тоа што е џипче.

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
« Одговори #16232 на: 28 Декември 2017, 02:23:57 am »
Не е фората за трпение. Така ми се олеснува на душичето. Со пцуење и викање. Пцујам бе брат Џумерко бог да го прости може да дојде забелешки да фаќа. Имам репертоар документарци да снимам. Кога ја носам колешката од сабајле со мене ги прераскажува пцовките на работа и се смеат. И после ги заборавам ситуациите. Како некој вентил издувен. Ама неможе стално така. Некогаш има упорни луѓе и искачаат од кола демек ќе ја делиме државата тука на сред булевар. Нема врска. Идемо даље за исте паре...
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #16233 на: 28 Декември 2017, 10:01:55 am »
Јас не пцујам, али затоа ете вчера бев  во теретана испукав нозе и стомачни и се вратив препороден.
И све супер, сабајлево наспан се будам, мавам soldier shave 2мм под кожа, палам колата, прва, втора, трета...иииииии.....

Не беше ниту сообраќајка, ниту украсување.
Гума си мењаше човекот во лева лента од булевар...со трокутче, исто како да е во кумановското маало од кое дошол.

Добро утро @Simo - Carrier159.
Денес градот го направив подобар со тоа што ги пропуштив скоро сите кои ми се пикаа и од лево и од десно..и не го раздигав на клоци типот кој мењаше гума во лева лента.

8)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44368
  • Il Moderatore
« Одговори #16234 на: 28 Декември 2017, 10:13:28 am »
А што да праи, на мака чоекот, а од гужви не може да стигне до десна лента :)
Глеаш како е подобро сеа, не ти чури главата, само треба добро музиче да си пуштиш у кола, и да си дадеш доволно време од дома за да стигнеш на работа на време или некоја минута пред време.
Не само што градот си го направил подобар, туку и ти подобро се осеќаш, одма се осеќаа по позитивниот пост ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #16235 на: 28 Декември 2017, 10:24:12 am »
Малку бев ироничен во постот али нема везе... ;D
Инаку посебно внимание обрнувам на музиката за во кола..антените ми се извадени и на двете коли  бидејќи радио скоро и да не слушам.

Ова тера неделава...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
« Одговори #16236 на: 28 Декември 2017, 10:35:22 am »
само класична музика бајо мој и лаганица

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
« Одговори #16237 на: 30 Декември 2017, 14:41:32 pm »
Ne me isnervira nisto vo soobrakaj, no neznam zosto ama premnogu me iznervira eden supak star na makpetrol. Obicno nikogas ne polnam na makpetrol no sega toa mi bese edinstven izbor vo Berovo. Mu vikam full napuni i na vampirot mu pretece malku. I toa ne me iznervira mnogu, aj se desava, plus i malku pretece. No, pazi mu mozok-sto sigurno veter mu go izduval, mu zakrzlavel od godinite, so ovcite na pasenje go pustil ili od rakija mavanje sinokja ne se otreznil. Cekaj da izravnam sumata i buta pak, toa tece nadvor. Lele, lele, uste ne sum se smiril  >:(
 :'(
A so karticka li ke plakas, mi vika posle.  :-X
Pa taa na kasa, na telefon zbori i vika cekaj da naplatam samo i go drzi na uvo, mi vrakja kartickata i tolku. A smetka vikam, aaaa ti treba smetka li, tablici kazi mi   :(

Nasata ubava Makedonija.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
« Одговори #16238 на: 30 Декември 2017, 15:09:11 pm »
Требало да дојдеш до пехчево ем кафе ќе сме пиеле во Ким, ем услугата е подобра на нашиот макпетрол(единствена негативност нема 98/100 бензин, но јас секако 95 ставам), или во смојмирово има приватна мислам дека од лукоил им е горивото  :D
« Последно менување: 30 Декември 2017, 15:21:39 pm Ѓорѓи »

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1554
« Одговори #16239 на: 30 Декември 2017, 15:18:33 pm »
Ne me isnervira nisto vo soobrakaj, no neznam zosto ama premnogu me iznervira eden supak star na makpetrol. Obicno nikogas ne polnam na makpetrol no sega toa mi bese edinstven izbor vo Berovo. Mu vikam full napuni i na vampirot mu pretece malku. I toa ne me iznervira mnogu, aj se desava, plus i malku pretece. No, pazi mu mozok-sto sigurno veter mu go izduval, mu zakrzlavel od godinite, so ovcite na pasenje go pustil ili od rakija mavanje sinokja ne se otreznil. Cekaj da izravnam sumata i buta pak, toa tece nadvor. Lele, lele, uste ne sum se smiril  >:(
 :'(
A so karticka li ke plakas, mi vika posle.  :-X
Pa taa na kasa, na telefon zbori i vika cekaj da naplatam samo i go drzi na uvo, mi vrakja kartickata i tolku. A smetka vikam, aaaa ti treba smetka li, tablici kazi mi   :(

Nasata ubava Makedonija.
Тебе стар - мене млад во Кавадарци.
Нервоза бр.1 на старт од полнење, не му се правеше муабет(здраво, колку...) како да му должам нешто. Ако си имаш проблеми дома остави ги , не ги носи на работа.
Имаше гужва на каса и сигурно се чекаше 15мин. по вина на неговиот колега кој си јадеше смоки и зборуваше на мобилен.
Нер.2 - излегувам надвор и ми вика: ајде Бе шо чекаш цела ден ли ќе те чекам...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3930
« Одговори #16240 на: 30 Декември 2017, 16:10:23 pm »
Го отера ли барем?
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1554
« Одговори #16241 на: 30 Декември 2017, 16:54:29 pm »
Го отера ли барем?
Малку :)
Нареден пат кога ќе биде тој > ќе правам неделен шопинг во Макпетрол  8)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #16242 на: 31 Декември 2017, 00:43:52 am »
Not a valid vimeo URLko nekomu se brza ke go pro-pustes, mozda vozam po znaci no neznaes kade brza covekot...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Indigo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 455
« Одговори #16243 на: 01 Јануари 2018, 16:59:33 pm »
Денес ме изнервира едно чоече со бел Opel SUV, после тетово на наплатна го оставив да ме помине да си поиграм со него и му блендирам цело време на 160 мисли дека е многу брз и дека максимум ми е 160 ко на него..

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #16244 на: 01 Јануари 2018, 17:45:38 pm »
Браво за двајцата, сте се нашле.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.