Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2914044 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #16170 на: 24 Декември 2017, 23:08:32 pm »
i jas sum za toa da nese pravi stete so arno so ubo, ama stoka ko ne razbira so arno mora u praksa da im se pokaze za da razberat deka "necini to sto pravat" ...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
« Одговори #16171 на: 24 Декември 2017, 23:37:03 pm »
Жената не дека не разбира туку едноставно си води инат. А колата не ми е ништо крива за да и наштетам. И онака госпожата сама и има доволно наштетено, испогребана е на 100 места!

Sent from my MI 4S using Tapatalk

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1490
« Одговори #16172 на: 25 Декември 2017, 02:40:10 am »
Извади колата од гаража , ако имаш уште една кола (ако не некој пријател,роднина ,комшија ) и чекај ја да се паркира, фино лепо загради ја со 2те возила и нека свири после а твојата реакција треба да биде : кој те врти ;D остај ја така едно 4 саати , мислам никад нема да и текне веќе.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #16173 на: 25 Декември 2017, 06:51:13 am »
Не е изводливо тоа бидејки пред бекатоните е улица така ке ги затворам сите па тек тогаш ке биде тешко мене

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #16174 на: 25 Декември 2017, 08:09:41 am »
Сликај и викај мурија. Им се снимаат разговорите. Кажи прошли пат 4 саати ве чекав да дојдете и она си отишла. Ама еве ја пак секој ден ми се паркира. Еве како да излезам сега? Ова што го прави не е легално.

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #16175 на: 25 Декември 2017, 09:09:59 am »
Ех кај дое светов, да знаеш дека нешто грешно правиш(грешиш) и пак да се инатиш и силиш.
Жиле, замолија фино културно, ако не сликај од сите страни па зови мурију, облепи сите стакла да струже мало  или зејтин/кармин/свинска маст на шофершајбна.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1490
« Одговори #16176 на: 25 Декември 2017, 10:17:01 am »
Не е изводливо тоа бидејки пред бекатоните е улица така ке ги затворам сите па тек тогаш ке биде тешко мене

Она како ти се паркира ? паралелно на улицата , односно нормално на твојата гаража ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #16177 на: 25 Декември 2017, 10:21:43 am »
Сабајлево, во ек на гужвата, лабаво се украсува булеварот А.Македонски..со блокирана цела лента, секако.

Добро бе, каков морон од градоначалник треба да бидеш за да договориш новогодишно украсување на булевар преку кој пола Македонија се бута во градов, во понеделник, во 8:30 ?

Oh , wait..

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #16178 на: 25 Декември 2017, 10:30:35 am »

Ех кај дое светов, да знаеш дека нешто грешно правиш(грешиш) и пак да се инатиш и силиш.
Жиле, замолија фино културно, ако не сликај од сите страни па зови мурију, облепи сите стакла да струже мало  или зејтин/кармин/свинска маст на шофершајбна.

Замолена е повеќе пати ама џабе. А ова со лепењето ти е добра идеа. Само прво ке пробам со полиција како што вика дени.

Она како ти се паркира ? паралелно на улицата , односно нормално на твојата гаража ?
Не, влага на бекатонот и со предниот дел од колата доаѓа до вратата од гаражата. Некогаш и пешки неможе да се влезе. Има среќа што не живеам таму инаку ке ја решев до сеа.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #16179 на: 25 Декември 2017, 10:45:58 am »
Сабајлево, во ек на гужвата, лабаво се украсува булеварот А.Македонски..со блокирана цела лента, секако.

Добро бе, каков морон од градоначалник треба да бидеш за да договориш новогодишно украсување на булевар преку кој пола Македонија се бута во градов, во понеделник, во 8:30 ?

Oh , wait..

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Мислам дека булеварот е под овој морон од г(р)адоначалник:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #16180 на: 25 Декември 2017, 10:51:49 am »
 Во ред. Поздрав и до него.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #16181 на: 25 Декември 2017, 11:00:24 am »
@Simo - Carrier159 , @Stratro , да надополнам, минатата седмица во строг центар во 8 сабајле се случуваше истото.

За вакви негативни критики и незадоволство во денешниов фашизам, затвор се лежи.  ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #16182 на: 25 Декември 2017, 11:02:10 am »
За десетина години, кога ќе се освестиме пак од еуфоријава...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #16183 на: 25 Декември 2017, 11:07:43 am »
Арно рано им текнало за украсување

Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #16184 на: 25 Декември 2017, 11:16:45 am »
Кај китат луѓето, уште се буниме...
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.