Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266370 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Кај Samara, рикверцот е до прва брзина. Едно благо коленце ги двои. Ни притискање надолу, нит` некој друг граничник ти го издвојува рикверцот. Не му е лесно ни на типот у Samara-та.
Edit, ме претрка Ахтунг, се гледа дека искуство со самара имал ;D

BTW, ова ми се дешава 100-ти пут, и ова се дешава само во мојата чудесна земја:

Секако, пробав да отштрафам - дише, си го затегнав штрафчето.... Утре на чепче..
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Не се отвора сликата.
« Последно менување: 13 Април 2014, 23:11:38 pm Simo - Carrier166 »

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Решено.
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Ова како некој намерно да ти подметнал штраф, точно на средина збрцан.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
hm straFcevo mi lici na ovje stose za gips kartoni... :) kajsi se dvizel...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Сигурно не по гипс картон :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
СИмо а што е надолжната линија што е веднаш до штрафчето? Онаа што е иста боја како гумата само малку потемна?
И јас забележав денес две такви на едната гума. Како да имало некое триење таму.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
vo blizina na gradiliste, nova zgrada, kontejneri, gradezen sut ... I slicno ;)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Или пак некој изигравал сам свој Маршер, па посеал по некој штраф на сред улица :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15121
  • Пудингот на шоферството
Какви штрафови,мутери,шајки,арматури имам нагазувано,а последно (пред 2 недели) на приколката видов дека имам нагазено ментешка од врата,и тоа цела ментешка,среќа не ја дупна гумата.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Симо, го слушна штрафот?

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
gradezen otpad I sut sekoj sekade frla, duri I koga kontejnerot go istura Komunalec se sto kese rasturi samo grubo so lopata kego zacisti ostanatoto se na asfalt ostanue...
I jassum imal ist straf pred nekoj 3-4 godini, se slusase na sekoe krukce vrtenje gumata...

kaj Simo e koso zbrcano crno strafce a se gleda ispaknatata ivica pobelela cukajki od asfalt... :))

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Кај Samara, рикверцот е до прва брзина. Едно благо коленце ги двои. Ни притискање надолу, нит` некој друг граничник ти го издвојува рикверцот. Не му е лесно ни на типот у Samara-та.
Edit, ме претрка Ахтунг, се гледа дека искуство со самара имал ;D

BTW, ова ми се дешава 100-ти пут, и ова се дешава само во мојата чудесна земја:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Секако, пробав да отштрафам - дише, си го затегнав штрафчето.... Утре на чепче..

чим ти се дешава 100-ти пут, барај си го душманот... имаш душман...

п.с. можда е некој што си му бришел постови многу... бугар, лп, дени...јас...  ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7106
напнал малку повеќе на лево, рикверцот му е лево од прва брзина, мене ми се деси пред 13-14 години тогаш бев почетник и ја направив истата грешка стоејки на црвено :) среќа немаше никој позади мене :)

И кај мене е така. Всушност треба да се крене менувачот нагоре, па лево и нагоре ко за прва, НО, нешто изгледа ми е шалтерот со луфта, па речиси и да нема граничник да за пребаци за во рикверц.
Јас си го знам и 99% нема шанси да го утнам освен на брзо шалтање од трета во втора премногу лево да го однесам шалтачот, ама до сега на сите на кој сум му ја дал колата да ми ја пробаат, сите од прва во рикверц ја ставиле, па ај им објаснувам дека речиси нема граничник и треба со доста осет :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
СИмо а што е надолжната линија што е веднаш до штрафчето? Онаа што е иста боја како гумата само малку потемна?
И јас забележав денес две такви на едната гума. Како да имало некое триење таму.

Тоа го има на сите 4 гуми. Не му се секирам. На толку мала површина и толку рамномерно не е од триење :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!