Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На другарче (20 и нешто години е) пред некое време му извадија пиштол и му вперија во глава преку прозор затоа што наводно им пресекол пат кај Порта Влае.Дојде блед на свирка, го олабавив со 2-3 водки.
Цитат: зоки-златен на 22 Април 2021, 19:38:17 pmЗастануваат на семафор со BMW и вадат пиштолче преку прозор онака рандом. Се слави нешто а не знам?Ако си приметил регистрација јави се у полиција, јас да сум судија ова како обид за убиство би го толкувал, соживот и европска ретардонија, бетер сме од дивиот запад сме.
Застануваат на семафор со BMW и вадат пиштолче преку прозор онака рандом. Се слави нешто а не знам?
Цитат: fcwizard на 22 Април 2021, 19:50:15 pmЦитат: зоки-златен на 22 Април 2021, 19:38:17 pmЗастануваат на семафор со BMW и вадат пиштолче преку прозор онака рандом. Се слави нешто а не знам?Ако си приметил регистрација јави се у полиција, јас да сум судија ова како обид за убиство би го толкувал, соживот и европска ретардонија, бетер сме од дивиот запад сме.Се надевам дека не си сериозен за пријавувањето...А за судија да бидеш, не можеш да бидеш во државава со таков став.
Цитат: Stratro на 22 Април 2021, 20:16:10 pmНа другарче (20 и нешто години е) пред некое време му извадија пиштол и му вперија во глава преку прозор затоа што наводно им пресекол пат кај Порта Влае.Дојде блед на свирка, го олабавив со 2-3 водки. Изгледа и на човеков му се случило исто па решил да се спреми за следен пат...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ќе ги бараме тие чичковците со мустаќи во Фичо милиција што ги имаше на секое ќоше кои денес ни се смешни.Пиштол си извадил сред бел ден?Личен опис ќе ти сменат во станица со дршката од истиот и ќе потпишеш изјава дека сам си се мавал ако не сакаш да скапеш во Идризово.
Цитат: Molec на 22 Април 2021, 20:26:19 pmЦитат: Stratro на 22 Април 2021, 20:16:10 pmНа другарче (20 и нешто години е) пред некое време му извадија пиштол и му вперија во глава преку прозор затоа што наводно им пресекол пат кај Порта Влае.Дојде блед на свирка, го олабавив со 2-3 водки. Изгледа и на човеков му се случило исто па решил да се спреми за следен пат...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Таблицата е фотомонтажа, ја видов сликата на нет со странска таблица (руска, бугарска, нешто такво), мада не е далеку од вистината, менталитетот и опкружувањето