Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900900 пати)

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Taka e @Deni i @MarceCvarce nov sum vo biznisov, mi pukna filmot i ne razmisliv kako treba.

Trebase eden kiss da i pratam ili da ja gushnam koga veke zadtanav. Kojznae sto problemi si ima vo zivotov taa sto na random covek na pesacki mu pokazuva sredni prsti i milion pcuenja. Moze uteha i trebalo jbg. Jas odma trgnav so ideata deka kjotekot od rajot e izlezen 😁

Sleden pat prakjam nasmevki i poljupci, a sea taa sto e na level sho e mori 😁 ping @Mikius i se napravi kejfot, izvregja random person do smrt i e ziva zadovolna so sebe i garant me raskazuva navamu natamu. Sleden pat samo ljubov, pa neka puka od maka.

Sala na strana, soob vo Skopje e edna takva katastrofa. Krajot na svetot / armagedon bi izgledal kako soobrakjaj vo Sk vo 4pm

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Париз или Солун, недај боже Белград тек што се. Тоа е 8 дена после армагедон.

Во Пехчево го фалат сообраќајот.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
Јас во 4 се враќам од работа, од Аеродром до Тафталиџе. Си појачувам музичето (обично на потивко ми е) и единствено максимално внимавам да возам прописно без глупости и битно ми е да стигнам без да ме лупнат или лупнам некој. Дали некој свирел, се пикал, се шуњал, цик-цак возел... ама ич не ми е гајле.
Иста рута секој ден, можам да предвидам кој каде ќе се испика, од лента за лево ќе вози до крај па ќе се опали за право или десно... кој каде ќе застани и ќе опни 4 жмигавци...
Само музиче и зиро гива фак :)

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
I jas taka nekako i ne mi preci tolku guzvata kolku opstata nekultura i nepazenje od nikogo. So 100 oci otvoreni vozam. Od vreme na vreme puka film toa e jbg.

Отсутен Angel Skopje

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 272
Јас во 4 се враќам од работа, од Аеродром до Тафталиџе. Си појачувам музичето (обично на потивко ми е) и единствено максимално внимавам да возам прописно без глупости и битно ми е да стигнам без да ме лупнат или лупнам некој. Дали некој свирел, се пикал, се шуњал, цик-цак возел... ама ич не ми е гајле.
Иста рута секој ден, можам да предвидам кој каде ќе се испика, од лента за лево ќе вози до крај па ќе се опали за право или десно... кој каде ќе застани и ќе опни 4 жмигавци...
Само музиче и зиро гива фак :)

така треба де, и уште аутоматик ако ти е аутото  8)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
Е да, уште автоматик и ултра зиро фак :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Ај ти синимал работа 5 минути со неа, ами некому дома што ќе му се фтерат ...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ood odamna nesum vozel preku den koga izleguvaat i domakinkite... skopjevo katastrofa stanalo, od najleva lenta saka pod 90* u najdesna da ide i ne i uspeva zastanuva u najlevata lenta so uklucen desen zmigavec i ceka site koli da si otidat doma :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Ќе се навините, ќе почните и вие така xD

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ne sum siguren dali mene me persiras ili mislis i na ostanati skopjancištaa 😁 no jas malku od malku znam da vozam, i dokolku moram ke vlezam taka pod agol od 90* no bez nikakov problem stignuvam na toa mesto vrtejki ne na taa tuku ponatamu na slednata desno...
« Последно менување: 17 Април 2021, 23:01:18 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Сите брату, сите :)
Не реков дека не знаеш да возиш, самп дека не си се навикнал уште на темпото :)
Еве и јас никако да се навикнам да НЕ застанувам на пешаци, ама здравје можда потака ќе ми се разјасни оти ако застане некој на пешак ( на пешачки) треба овие од зади да му вршат притисак.

Отсутен JezuzNoChill

• Редовен
  • Пораки: 1016
Зошто се толку лоши семафорите кај хилтон и Bricolage? Зошто за право и лево во исто време е зелено, а никој не врти лево да оди на АСНОМ или во Brickolage. Кај сите други семафори се поделени право и лево за да има нормален промет, само на овде се прават по 200m колони дека едната страна цело време чека за една или две коли да свртат лево.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Застануваат на семафор со BMW и вадат пиштолче преку прозор онака рандом. Се слави нешто а не знам?

Отсутен fcwizard

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 246
Застануваат на семафор со BMW и вадат пиштолче преку прозор онака рандом. Се слави нешто а не знам?

Ако си приметил регистрација јави се у полиција, јас да сум судија ова како обид за убиство би го толкувал, соживот и европска ретардонија, бетер сме од дивиот запад сме.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Не си имајте раб со будали луѓе, јас сум гледал лично како на семофор има застанува со мотор до полициско Јети и им го шутира и ги пцуе а овие ко мисири ќутат.
Така да, државава е отидена и допрва ќе оди уште подолу, прифатете го или Дојчланд.