Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910360 пати)

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Татко и син од 3-4 години двајцата напред колата ја возат. Што повеќе... :-\

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Ова, 20 минути дремам на паркинг оти некој абдал реши да го затвори преминот..
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Пред 20 години Мирослав Грчев го нацрта ДУП-от за Дебар Маало, сите предвидувања се остварија – хаос, пренаселеност, бетон...

https://www.mkd.mk/makedonija/skopje/pred-20-godini-miroslav-grchev-go-nacrta-dup-ot-za-debar-maalo-site-predviduvanja

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Не припарувам таму.
Си терам на кеј ко човек.
Не ми се пие кафе на тротоар.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Му се откачила приколката на шоферов на врвот на Плетвар, човекот испаничен измаслосан до гуша и оправа и регулира сообраќај да не се репне некој, а двајца младичи полицајци лабаво си дремат со радарот буквално 20 метра подолу
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
Исто како што и вчера педерицајците лабаво си вртеа полукружно на сред улица, кај Пелагонка 2, со четири -пет напред назад маневри и притоа пуштаат ротација дури вртат и прават гужва, а потоа ја исклучуваат и лабаво си продолжуваат да се возат.
Арно едно време беа ѓупци и немаа бензин па дремеа по станици, сега се главни шерифи со Јети-то  :-X

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Кучињата чекаат некој наредба да им издаде за да преземат нешто. Буквално. Сето друго спаѓа под "не ми е дозволено да преземам нешто".
Ѓубриња, пичка им материна.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
 Куче кај катланово на автопатот си стои у средна лента и не реагира среќа не возев брзо и немаше други коли позади па отидов у лева лента и го одминав.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Ти куче, ја вчера налетав на вреќа бетон падната од камион во втора (брза) трака на кривините катланово-велес делот....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Ти куче, ја вчера налетав на вреќа бетон падната од камион во втора (брза) трака на кривините катланово-велес делот....
Ја зема ли барем?

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
Пред мене бекатонки му паѓаа од камионот од Демир капија према Неготино, и тоа убаво ги имаше сеено по пат, не беше една, прво се чудев зошто возев слалом, го стигнав му сигнализирав ама не ме рецкаше нешто посебно.
Ова пред две три години е, не е тазе, сега бетер било ете, вреќи се сееле.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
Valjda cement vreki Ali OK se razbravme

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Ја зема ли барем?
Ќе ја земел да не се плашел дека ќе му потроши повеќе гориво ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Врапче некое  ми се искењало на Опелот.
Ме потсети на еден карклубјанин.