Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не ме изнервира колку што ме шокираше - reality check.Имено, влегувам на паркинг кој се дели помеѓу неколку стамбени згради, администриран од ПОЦ. На средината на паркингот има издигнување од околу 15цм, на кое речиси сигурно закачува секое возило освен SUV.Како јас влегувам, од спротивната страна пристигнува хечбек возен од возрасен човек (да речеме 65+). Застанува пред мене, покрај издигнувањето.Му сигнализирам да отвори прозор, и низ прозор му велам: "Извинете, возилото ми е ниско, не можам да поминам без да го закачам."Одговор од другата страна, пренесен во целост: "Што ме боли к*рот, јас овде живеам".Јас прашалници, па велам: "Извинете, да не ве навредив некако? Само кажувам дека не можам да поминам, и не можеме да се разминеме."Одговор: "Јас тука живеам, а по твојата регистрација гледам дека ти не си оттука. Ни знам од каде си, ни каде одиш."Што да се прави? Кренав рамења, се вратив назад, човекот излезе. На разминување и се исцери на сопатничката, претпоставувам во стил "гледаш кој фраер сум"?Толку.
Нема од џеб, со европскиот нека си ја поправа. Ама така на некој курназ да му ја закачиш и да му дадеш европски а пред некој месец набројал 40к еур у салон мислам е јака работа. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
само да не ти напрајт фацијални изместувања, и ти да двоиш од другите E ами колку има со стари коли што сечат пат така. Е некни еден ми пресече така, ама дип и дип 60 возев и глава ќе ја оцепев инаќе шајка го ковав
Цитат: MAPJAH на 18 Октомври 2018, 20:32:01 pmНема од џеб, со европскиот нека си ја поправа. Ама така на некој курназ да му ја закачиш и да му дадеш европски а пред некој месец набројал 40к еур у салон мислам е јака работа. Sent from my VTR-L29 using TapatalkНајјака!И ќе ја осигурам у Евроинс! Има за година дена 3.000.000 штета да направам... Све да им ....На иста мисла сум, многу би ми било ќејф онака идиотски паркирани да им влезам у врата или оние што те гледаат дека идеш и намерно ти сече пат. Што вика Марјан, не многу, само малце колку да му го ебиш ќејфот..
Цитат: Bicikle на 18 Октомври 2018, 22:16:57 pmсамо да не ти напрајт фацијални изместувања, и ти да двоиш од другите E ами колку има со стари коли што сечат пат така. Е некни еден ми пресече така, ама дип и дип 60 возев и глава ќе ја оцепев инаќе шајка го ковавНема да сечам, ќе си возам прописно. У случајов на инсајд може да му отидам во него и да го потчукнам и ќе пишам у европскиот ми се скина салата за кумплуг додека закочи се допре малку . Тепање ќе нема, зона на дејствување строго кај што има народ и видео надзорSent from my VTR-L29 using Tapatalk