Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909913 пати)

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
170 ден/час
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
Лично познавам луѓе кои со години живеат, возат прљаат и прдат во Скопје, а колата намерно ја регистрираат во родниот им град.
Давачките таму да оделе.

Since 2013 and still counting :D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
170 ден/час

Матиме вода, да не тече бистра...

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Мислам дека не може да бираш кај ќе ја регистрираш, исто и за полагања, така лошо е поделена државата, за возачка лекарско од скопје не ми важеше у берово, мислиш у бангладеш е вадено па не е валидно, нашите експерти боље можат, башка и поскапо беше кај нас со 700 денари. Мене сеедно ми е кај ќе ја регистрирам, секако само некој шо ќе ги лапне ќе види аир од парите шо ги давам. А пошо не планирам да останам уште долго во скопје па и државава не ми се прават компликации за менување лична карта.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
170 ден/час

Матиме вода, да не тече бистра...

Немојте така колега клабер.

Моите пресметки велат дека 170 ден на час не чини иронијата на муабетот што се води последниве две страни.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44368
  • Il Moderatore
@Stratro пријавувај брат све тоа... Нека регистрира после кола од друга општина со скопска лична карта..

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Не е такс како што го зборите тоа.

Јас 6 години со Неготински табли и лична карта одам во Кавадаречки технички но ме праќаат и во Неготинска полиција а од тзму ме тераат да доплатам уште една такса јер за Неготино имало плус некоја такса. Значи Неготинска кола не се заверува во Кавадаречка полиција.

Оваа година пробав со Кавадаречка лична карта да регистрирам во Неготино и во полиција ми вика дај лична карта и ми вика фиге да мењаш таблици. И би.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
@Stratro пријавувај брат све тоа... Нека регистрира после кола од друга општина со скопска лична карта..

Ma нека кршат глава...

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Ме изнервираа родители со нивните мамини и татини синчиња. Детето 3-5 години, па трча меѓу колите, пуздер ги направи. Не да земе татко му да го зашлапа, да го научи на култура уште и браво му вика. Вика леле, колку хиперактивно дете имам.
Јас само еднаш се имам качено на кола, (и потоа коа ме виде татко ми), осетено како боли чик(куманово) влечка.
Дајте да апелираме да се воведе војска. Новиве "дегенерации" тек допрва идат.

А да, и поздрав до мајќите што шетаат дете во количка. Со една рака ја буткаат количката а со друга мирцаат на фб. Детето од вас ќе земе пример не од комшијата.

Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Страшна недисциплина има кај младите. Страшна.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
mIrc- от  одамна е демоде, најверојатно сурфаат или вајбаат.
Такво време дејде, таквите успеваат како поединци а како целина.....

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
...седнуваат мајка и детенце. Детево напоменува дека е многу гладно и дека му се јади. Порачуваат. По некое време келнеров го носи јадењето и детево веднаш почнува со јадење, што е нормално нели. Мајкава секавично го стопира за да го сликала јадењето, притоа забележувајќи му дека „Уште непочнато со јадење, цело го изело" (демек лоша сликава ќе испадни).
И отприлика тоа е светов во кој живееме...

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
...седнуваат мајка и детенце. Детево напоменува дека е многу гладно и дека му се јади. Порачуваат. По некое време келнеров го носи јадењето и детево веднаш почнува со јадење, што е нормално нели. Мајкава секавично го стопира за да го сликала јадењето, притоа забележувајќи му дека „Уште непочнато со јадење, цело го изело" (демек лоша сликава ќе испадни).
И отприлика тоа е светов во кој живееме...
Греота, не се новите генерации криви, и да сакаат немаат од кој да научат нормално понашање... Све отишло у ....

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Речено е веќе, си патат децата од комплексите на „родителите“.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Na segashnite deca im fali vospitno obrazovna merka kjotece malo. Ama 90% od segashnive "roditeli" ne se sposobni sami da se cuvaat, bez nikakva kultura i obzir kon drugi, pa dete ke cuvale ...
Dzabe ne se reklo deka decata se ogledalo na roditelite. Od moroni roditeli toa e toa...