Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907765 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Шала на страна си има со закон регулирано во Германија паркирање на тротоар

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

И кај нас си има такви знаци, најмал проблем :)

https://www.google.com/maps/@41.9992964,21.4276613,3a,17.6y,303.7h,85.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1soQ38-VZveGBqPo48WCuFew!2e0!7i13312!8i6656
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
This is my sister, and she's younger...

Еј, брат, оваа ми рече љангар?!

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
Шала на страна си има со закон регулирано во Германија паркирање на тротоар

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

И кај нас си има такви знаци, најмал проблем :)

https://www.google.com/maps/@41.9992964,21.4276613,3a,17.6y,303.7h,85.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1soQ38-VZveGBqPo48WCuFew!2e0!7i13312!8i6656
Знакот би било подобро да го променат со ист таков само прешкртан. Чинам имаше некаде во Дебар Маало и зонско исцртано на тротоар.
Зини да ти кажу.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Зонско на тротоар не е измислено кај нас :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Измислено е кај што  има место и за кола и за количка и за точак истовремено :) кај нас е погрешно при менето.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 440
Во растојание од 300 метри успеа да: проба да пресече пат на кола на главна улица вклучувајќи се од споредна, откако не успеа во тоа, возеше 50 метри во спротивна лента (во десна лента од спротивна страна) разминувајќи се со возило од спротивната страна, за на крај откако се пикна во лента, да претекне нормално на две полни ленти.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
И во кривина дури претицува,среќа не сум идел од спротива пошо тука имам навика брзо да возам. ;D Два оФчари со Ауди на едно место се многу. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Брич со Ќ е овај..
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Баш на џермански е хардкор :)
Претежно си пцуеме на мајчин... :D
СЕ Е КАЖАНО!
Hahaha   баш :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Две со две се рампите.

Или ако знаеш да броиш : три со три.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Полека, но сигурно, цела ебана Горнамакедониџа се населуе у Скопје. 80% од државата функционира у 5 км, од Кисела Вода, до Сити Мол.
Што и да треба да направиш у државава, у тие 5км си. Здравство, администрација, живот. Све, све се напика у градов. Ебан мравјалник.
Квалитетот на живот е непоправливо опаднат у Скопје. Паркирани коли на тротоари, некултурна багра на секој чекор, сообраќаен хаос 24/7, никој не поштуе закон или комон сенс да се има за животот на тие околу тебе. Едноставно збирутина на штетници и паразити е станат градов.
Мислам дека 99% од нас функционираме на принципот "ја да си завршам работа, па другите кој ги ебе".

До курца.

У ***ац брат.
Мене кога ќе ме праша некој: кај живееш?
- у центар
Ааа фино....
- Ма у ***ац фино. Неподносливо е. Саде сељаци, ѓубре, говна од кучиња и коли расфрлани.

Од кога Тафталиџе е Центар? :D
« Последно менување: 17 Април 2018, 04:48:49 am DarthJe5us »

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Во саботата ја перев, сијаше...Што по ѓаволите е ова? На село нема толку кал и прашина.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
На село сите си имаат гаражи и колите/тракторите секогаш се на сенка, суво и чисто. ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Некој со 101 сабајле ме имаше блокирано пред зграда, додуша имаше место ама кај најде баш мене "најискусен" шофер, одвај излегов со 130 потези.