Идам денес да балансирам гуми со бандажите во Стоп&Го, иако претходно сакав во Мотоцентар ама имаше премногу гужва.
Идам кај другиве, а не да не ги сакам .. само поради фактот што имаат вработено тешки неписмени и крајно некултурни луѓе.
Побарав балансирање и фино му напоменав на тој што работеше таму да не ги стега заштитните штрафови со пиштол и додека ги вадеше дојде некој „трет“ пиштолџија и искоментира ..
- Џабе балансираш
Го прашав културно зошто ..
- Кинески гуми имаш
Ај те молам погледни подобро и види дека не се Кинески и дека се премиум гуми ама пошто не ги продавате вие нечинат а?
- Па не гледам датум на производство нема ..
Погледни подобро .. и види дека се 05, 2016 и вашите беа поскапи со 2000 денари.
Само сељачка фирма дозволува да искоментира вработен на продуктот купен од фирма конкурент.
Втор и задњи пут влегувам во Стоп&Го.
Балансирањето го направија океј под мој надзор иначе ќе удреше и заштитен штраф со пиштол до коска и капачиња на бандашите со чекич.
Јас некни бев со Меганот да барам гуми у С&Г, велам дај ми понуда за средна класа гуми. Ми вика еве, Лауфен ти се фабрички за Меган.
Викам, како како како? Кои се тие што се фабрички за Меган?

Вика немаме фабрички за Меган, се потрошија.
А чекај, велам, кои се фабрички за Меган? Епа дечко немаме такви, можеш Лауфен и Кумхо да земеш.
А-хааа.... така значи (мајку ту ебам преварантска). Дај ми цени за Лауфен за 205-55-16. Еве ти. Фала многу пријатно (ебате мајмунот).