Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909287 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Нема лабаво. Кај мене пред прозор јас сум газда. На секој можен начин су спремен да го докажам тоа. Недај боже некој мајка да ми опцуе.
А таксистите имаат обележано кај зоолошка ама стандарт не им оговара таму па си паркираат баш кај влезот на зоолошка и чекаат таму патници. При тоа затвараат улица на која треба да се разминар две коли. Ама неколку пати им кажав како што па сега бегаат.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Кога веќе ги спомнавте таксистите, ај што го блокираат цел тротоар на главна улица, уринираат и ги фрлаат остатоците од доручек/ручек во живата ограда која бај д веј 40% ја уништија.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Dzabe prijavuvanje. Upravata na nase taxi e beter od taksistite

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
На полиција се пријавува...

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Zavcera vidov broj na pajak sluzba zakacen na vlez na klinicki centar...
Utre zdravje ke go prepisam brojot, ke go odstampam i ke go zalepam na mojata ograda pred dvor... Veke nemam nervi da povtoruvam po 100 pati da ne mi se parkiraat zaradi izveduvanje na gradezni raboti, a i ne gi ebam...Ako sakam ke uriniram pred vrata ama nek ne se parkiraat...Pa valjda koga ke vidat pajak so broj od pajak sluzba ke im tekne deka sum nenormalen i deka koga ke se parkiraat ke im viknam pajak...Pa posle neka se cudat...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Што ве изнервира денес?

- Денес, кратерот пред чешмите на Ѓавато. OMFG !

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Секој ден ме нервираат тие неколку кратери таму ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Што ве изнервира денес?

- Денес, кратерот пред чешмите на Ѓавато. OMFG !

Мене сношти истиот...среќа што не бев со пунтото
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2243
Мене пред година две на паркинг пред диско клуб во Кавадарци ме блокира едно цитроенче касара,а и го знев дечкото кој е.Веднаш му ги извадив регистарските таблички и на обезбедувањето (пријателче мое) му реков ако некој бара таблички да го прати кај мене.И не поминаа 20 мин. еве го дечкото со зборовите ''Слушам кај тебе ми биле табличите'' му викам да кај мене ти се ме интересираше која будала паркира на сред паркинг и блокира возила,му викам ваков шофер кој положил со бишенце(скара) како тебе пешки не е да му се дозволе да оде а не кола да возе.Па едно внуче кое беше со него нешто ми пререче па ги отерав и двајцата со пцовки па со извинување од нивна страна му ги дадов табличките.
И од тогаш моето мото е кога некој ќе ми паркира пред гаража или ќе ме блокира '' ШТО ЌЕ ГО БАРАМ ЈАС НЕГО,НЕКА МЕ БАРА ТОЈ МЕНЕ,ПА ДА ВИДЕ КАКО Е КОГА БАРАШ НЕКОГО''
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 227
А и самиот кружен тек е мал за 2 ленти, секој поголем камион мора двете да ги фати кога врти. Како и да е, таму секој ден си глеам глупости миљон!

Хинт: Ајде да наштекаме некако една камера кај СП. Да не има некој познат таму ?  
Пазете шо праите таму, коа идеш од Ѓорче накај центар кај зис трафиката таму знаат да стојат пајкани :) Секој ден се смеам на неписмени шоферчиња шо ги застануваат, они се печат на сонце а ја си пијам сок на тераса и ги глеам :) Коа ќе има некоја сообраќајка (се дешаваат редовно накај 3 саат, ве викам одма) жардињерата више нема да ја праат зашо 5 пати ја собраа :)
I hooked up my accelerator pedal in my car to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop, and I'm gone :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Мене пред година две на паркинг пред диско клуб во Кавадарци ме блокира едно цитроенче касара,а и го знев дечкото кој е.Веднаш му ги извадив регистарските таблички и на обезбедувањето (пријателче мое) му реков ако некој бара таблички да го прати кај мене.И не поминаа 20 мин. еве го дечкото со зборовите ''Слушам кај тебе ми биле табличите'' му викам да кај мене ти се ме интересираше која будала паркира на сред паркинг и блокира возила,му викам ваков шофер кој положил со бишенце(скара) како тебе пешки не е да му се дозволе да оде а не кола да возе.Па едно внуче кое беше со него нешто ми пререче па ги отерав и двајцата со пцовки па со извинување од нивна страна му ги дадов табличките.
И од тогаш моето мото е кога некој ќе ми паркира пред гаража или ќе ме блокира '' ШТО ЌЕ ГО БАРАМ ЈАС НЕГО,НЕКА МЕ БАРА ТОЈ МЕНЕ,ПА ДА ВИДЕ КАКО Е КОГА БАРАШ НЕКОГО''

A знаеш ли дека таблици според закон не смее ни полиција да ти вади, а камоли друго лице?
И да не испадне после тебе дома да ти дојде полиција па да те побара за кражба?
А ти докажи дека некој те блокирал, и си се правел мангуп да му ги извадиш таблиците?
Во таков случај се вика пајак служба, и проблемот се решава...
Во спротивно, ако е некој совесен, ке јадеш само прекршочна пријава од полиција дека си му украл таблици, а ако е некој чатрапал може и заби да ти искрши, или недај боже како е дојдено време и да те изрешета како сито за ситно брашно...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Pajakot ke treba sam da go platis... Treba policija.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Кој кратер сум удрил вчера па то није могуче, ретровизори изместив. Локација од Џамбо кога идеш према Полициска станица Пролече.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Таа цела улица беше раскопана од страните, тураа некои нови ивичњаци, па прашање дали и колку добро го реализирале се’ тоа...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Катастрофа, ударот беше толку силен да морав да застанам да видам дал е све на место.