Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2712376 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20144
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #12300 на: 14 Јануари 2016, 20:40:01 pm »
Затвори го со пајак.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11754
  • Архитект
« Одговори #12301 на: 15 Јануари 2016, 09:56:07 am »
Отвори си ја вратата од гаражата. Ама убаво.........повеќе пати. Секој пат, посилно.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
« Одговори #12302 на: 15 Јануари 2016, 10:05:28 am »
Така размислува само шабан како тебе.
Што е криво возилото ако сопственикот го оставил непрописно. Ниту тоа е криво ниту па ке му нанесеш штета на тоа копито што ја оставило така колата.
Во оваков случај се вика пајак, но претходно треба да си спремиш канџа за да евентуално не дојде во меѓувреме и замине од местото на настанот.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #12303 на: 15 Јануари 2016, 10:15:41 am »
Не сакав да се служам со такви работи, да го оштетувам и слично. Не сум до толку, сакав него да го почекам и да видам да видам со паметот како стои...

Си реков, мочај го. Да требаше да излагам ќе беше полошо. Не можеш да го најдеш да му ебем, од кај да знам кај отишол. Ќе требаше у секоја куќа да звонам. Тоа немаше да го правам туку ќе викнев пајак во тој случај.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11754
  • Архитект
« Одговори #12304 на: 15 Јануари 2016, 11:01:37 am »
Што е криво возилото ако сопственикот го оставил непрописно. Ниту тоа е криво ниту па ке му нанесеш штета на тоа копито што ја оставило така колата.
Во оваков случај се вика пајак, но претходно треба да си спремиш канџа за да евентуално не дојде во меѓувреме и замине од местото на настанот.

Ова шабан................ прв и последен пат да ти биди.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5076
  • The Spartan General
« Одговори #12305 на: 15 Јануари 2016, 11:04:15 am »

Ова шабан................ прв и последен пат да ти биди.

Не се нервирај, на скопјани тоа им е природната агрегатна состојба. Шабан.... :D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #12306 на: 15 Јануари 2016, 11:42:50 am »
Мене не ми е јасно зошто да не го оштетам возилото туку да го чекам сопственикот и со него да се објаснувам, тепам или што и да треба да правам. Колата не е крива, ниту може да биде крива, предмет е. Ако ја оштетам колата ќе му нанесам материјална штета на сопственикот, можеби и нервоза. Не е домашно милениче или човек па да му се секирам.

Иначе во секој случај сум за цивилизирано решавање на проблемите. Пајак, разговор, полиција.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #12307 на: 15 Јануари 2016, 11:46:13 am »
Цивилизирано решение- нормално. Но кога си имаш работа со нормални луѓе, а не безосетни ретардирани глупаци кои уште малце дома во дневна ќе ти ја паркираат нивната кола. Дегени.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #12308 на: 15 Јануари 2016, 11:56:39 am »
Ако бил тој за цивилизирано решение немало ни да ја остави така колата, престанете да глумите бајчиња и почнете малку со порадикални мерки :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #12309 на: 15 Јануари 2016, 12:00:54 pm »
Суптилно...за да не му се повтори.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #12310 на: 15 Јануари 2016, 12:10:55 pm »
^ Ова е најуникатно...

:)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #12311 на: 15 Јануари 2016, 12:27:27 pm »
Треба да си знае дека следен пат клучот ќе игра.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1482
« Одговори #12312 на: 15 Јануари 2016, 18:53:07 pm »
Си можел да го заградиш , ќе си замолел некој комшо да препаркира , па нека вика он пајак после ;D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #12313 на: 16 Јануари 2016, 01:18:47 am »
Ахтунг се согласувам. Јас само викам дека секогаш треба да се проба прво најцивилизирано што може. А после колата е следна, нема мене што да ми биде жал за колата, не му го тепам детето или кучето па не била она крива :D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #12314 на: 16 Јануари 2016, 02:48:35 am »
Ахтунг се согласувам. Јас само викам дека секогаш треба да се проба прво најцивилизирано што може. А после колата е следна, нема мене што да ми биде жал за колата, не му го тепам детето или кучето па не била она крива :D

фала богу едно нормално кажано... значи јест да ова е автомобилски форум, и баш точно е дека еден куп од тука присутнте ги третираат своите возила како љубимци, ама ипак... предмет е... твојата третирај си ј акако сакаш, ама немој за туѓа кола да ми кажуваш и да се понашаш како да е живо суштество, со душа и незнам што... искрши, залепи, офарбај, вози како ништо да не било...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време