Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2712373 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #12285 на: 13 Јануари 2016, 13:53:20 pm »
A на качување/излегување не ти закачува лонецот позади?

Не е толку низок лонецот позади, а и секогаш косо се движам. Ова под браникот ми фаќа и на улица ако има некоја длапка, не мора огромна :)

Сега поткренато за во зима не фаќа никаде на улица додека се вози, дури и чудно ми е ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #12286 на: 13 Јануари 2016, 14:28:59 pm »
Не знам , јас кога идам по јадење во Латана се си викам како ли ја вози човеков колава. (како на аватар сликата). ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29794
    • CARclub.mk
« Одговори #12287 на: 13 Јануари 2016, 14:40:39 pm »
Што се случи? Ти фати или вртењето е под многу остар агол?

Вие што имате пониски коли, дали влегувате во гаражата од капитол и ситимол без да ви фати долниот дел од браникот? Мене на вектра ми фаќа ако влезам со малку побрзо од 2км/ч :) а не е спуштана или со вон димензија гуми и бандажи. После се жалаат луѓево кога ферарите или бентлите биле паркирани горе на брегчињата.

Јас сум само 2 сантима надоле, во Сити не сум имал проблем, во Капитол да. Ама не ми закачи браник туку по средина на преод од едно кон друго ниво. Дополнително во колата имаше ца. 240 кила, така да беше уште малку потспуштена :)

Јас закачувам маааалку напред во Сити Мол.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #12288 на: 13 Јануари 2016, 15:00:58 pm »
Не знам , јас кога идам по јадење во Латана се си викам како ли ја вози човеков колава. (како на аватар сликата). ;D

Брат ми ја вози најчесто, јас сум господин човек веќе ;D

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3042
« Одговори #12289 на: 13 Јануари 2016, 15:16:42 pm »

Вие што имате пониски коли, дали влегувате во гаражата од капитол и ситимол без да ви фати долниот дел од браникот? Мене на вектра ми фаќа ако влезам со малку побрзо од 2км/ч :) а не е спуштана или со вон димензија гуми и бандажи. После се жалаат луѓево кога ферарите или бентлите биле паркирани горе на брегчињата.

Јас сум само 2 сантима надоле, во Сити не сум имал проблем, во Капитол да. Ама не ми закачи браник туку по средина на преод од едно кон друго ниво. Дополнително во колата имаше ца. 240 кила, така да беше уште малку потспуштена :)

Јас закачувам маааалку напред во Сити Мол.
Се гледа дека ти е вишок невестата.
:)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #12290 на: 13 Јануари 2016, 15:22:39 pm »
Не знам за вас али мене срце ме боли дури и на заштитите под браник кога ќе ми фати при симињање од тротоар...
Еластични се, али сепак...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #12291 на: 13 Јануари 2016, 22:03:33 pm »

Ме собра сосе куфер у Капитол :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #12292 на: 13 Јануари 2016, 22:46:28 pm »
Мене за чудо не ми фаќа во Ситимол, ама веројатно микрони се во прашање.
Во Капитол исто немам проблем, имам проблем само на излез од ниво -2, лонецот пред да ја спуштам фаќаше малку, сега не да фаќа - убија. Затоа не се спуштам во -2, туку се шетам како паун на -1 и чекам некој да излезе.
Исто проблем на излез од Рамстор, тоа не е лежечи, туку подморница.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #12293 на: 13 Јануари 2016, 23:11:54 pm »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #12294 на: 14 Јануари 2016, 03:40:50 am »
Мене за чудо не ми фаќа во Ситимол, ама веројатно микрони се во прашање.
Во Капитол исто немам проблем, имам проблем само на излез од ниво -2, лонецот пред да ја спуштам фаќаше малку, сега не да фаќа - убија. Затоа не се спуштам во -2, туку се шетам како паун на -1 и чекам некој да излезе.
Исто проблем на излез од Рамстор, тоа не е лежечи, туку подморница.

до лонецот е
тоа не е лонец,туку ќумбе туриле јапанциве :D

сити мол ако се фати под агол нема проблеми чим црвената влегуваше со малце гребење,секоја друга кола може

а белава ми е комбе :D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6864
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #12295 на: 14 Јануари 2016, 07:29:13 am »
Не знам дали сте имале потреба да се качите во оваа гаража ама за мене е крајно не практично одењето помеѓу спратови. Јас со кола со ниско седење одам на среќа и само чекам да гребне некаде, тешко на тие со Ѕ класа, мора и милиметарот да го цепат. На излез ако доаѓаш од страна требаат 2-3 маневри за да излезеш. На крај му викам на тој на наплатното место проектантот нека си ја пикне диплимата у газ, а тој само се смее оти не сум бил прв :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #12296 на: 14 Јануари 2016, 08:26:04 am »
Јас немам ников проблем, дури и уживам во таки ситуации.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #12297 на: 14 Јануари 2016, 15:42:50 pm »
Изгледа и проектантот вози Спарк или нема возачка ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #12298 на: 14 Јануари 2016, 15:46:44 pm »
Можеби е само некомпетентен, како и мнозинството out there :)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #12299 на: 14 Јануари 2016, 20:10:55 pm »
Абе колкав идиот треба да бидеш за да го напраиш ова и да си отидеш на гости 500 метра погоре кај што нема да чуеш дека некој свири?

Ај да беше негде у зграда да се симне ајде, свири абер нема. Ајде овој пат дојдов па ја остаив надвор подоле, а да требаше итно да излагам? Сакав да го почекам ама ептен гладен бев па се качив. Се остава број пичка му матер, некаде вака ќе налета на некој ептен одлепен ќе му избушат гуми. Комшијава излага на прозор вика ја ќе му викнам пајак сеа ќе му ебам, пошто дел и од неговата гаража беше фатен.

Никад вака не сум паркирал али никад. Јас поред ограда кај некоја куќа ми е незгодно да ја остаам а не пред гаража или влез. Не знам со кој памет стварно.

Гледав како да го затворам ама не може баш овде, ќе излезе.
« Последно менување: 14 Јануари 2016, 20:16:53 pm Allexxander »