Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2709703 пати)

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
Извадете му ги бушоните (ако сте во зграда ) или вие рокнете го Баја мали книнџа

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5082
Одг:
« Одговори #11191 на: 28 Мај 2015, 17:33:59 pm »
Za zal kaj nas rabotite se resavaat samo so drobenje od kjutek

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
Prijaveno e vo policija telefonski, poveke pati...nema promena...

Мора да изреагираат. Ѕвони пак и кажи дека 10 пати си пријавил и не бива ништо. Полицијата мора да одговори на повикот. Или па одговара, ама диџејот е братучед на командирот.. ;D :D   

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Dojde policija duri sega...posle 3 dena..
Potpisavme prijava poveke luge od ulicava...pa ke vidime.

Nekoi vikaat svadba bilo..ke zavrselo  brzo, ali na ne znam sto svadba e ova od Ponedelnikot.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Праат они такви свадби :D
Него опцијата да му со соберете со шипки е лоша, пошто шо прајме коа ќе го извади калашот ;)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
Preeska strasno me izvadija od takt nekolku umni soferi.
Поточно се работи за онаа улица кај Сити мол. 100 коли чекаат да влезат во паркинг. Се прават две колони за чекање, а умните шофери возат во спротивна насока, прават трета лента, па дури и четврта, па и сакаат кавга да прават.
И им застанав браник и полека се движам. Првиот се бунеше, па си убаци у рикверц и се ушлепа во соседната, односно лентата по која треба да се движи. Тој после него се курчеше, ама и он се откажа. И  све така у последно време некој глумци по улициве. И уште силни. Па ајде да видиме колку се силни ако се учукаат преку две пуни. Идиотизам. Све тоа ја би пратил на голи оток. Камен да крши, а не коли да вози.
Имаше некој дечки кои си чекаа во редовната линија за влез, па со отворени прозори им дофрлуваа на мудрите шофери и им се смееа.
А бе смејурии сме.
Ја викам незнаеш дали да се смееш или да плачеш.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига
Абе таксистите што стојат таму го прават застојот. А нормално, никој не сака да чека во редица без причина. Некој има деца, некому се моча, некој има родители болни што треба да ги гледа...
Порано и јас им се инаетев, праев проблеми, ама сега само ги заобиколувам, не им обрнувам внимание. Ги игнорирам само и си continue my path of threnchesness.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Па таму не си нормален ако не се изнервираш. Две ленти и трета за овие со дијагноза, а они си зафатиле две културно и оди после влези и помини.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Абе таксистите што стојат таму го прават застојот. А нормално, никој не сака да чека во редица без причина. Некој има деца, некому се моча, некој има родители болни што треба да ги гледа...
Порано и јас им се инаетев, праев проблеми, ама сега само ги заобиколувам, не им обрнувам внимание. Ги игнорирам само и си continue my path of threnchesness.
Истото ќе речев, и јас сум приметил.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5082
Не само тамо низ цел град го праат застојот ама тоа е... Кај ќе му текне тамо застанува уво не го боли за другите

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
луѓето лебот си го вадат возејки така.. ако не застанат кај што стигнат, нема да извадат леб за дома на маса... не туку одма ги обвинувајте.. вака праеле онака праеле... ако длабоко погледнете во своите постапки кога работите, повеќе од сигурен сум дека ке најдете нешто што сигурно ги нервира и им пречи на другите...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #11201 на: 29 Мај 2015, 04:04:32 am »
^^ Онак, таму си има обележано паркинг место за неколку таксисти, а не да се бутаат по 10тина коли, коа ќе се наредат се до Тренд, уште малце и на раскрсницата, океј е да си заработуваат, али нека имаат осет, имаат и од другата страна паркинг за таксисти па никој не го користи, увек кога и да пројдам од другата страна, тој бдее празен, али проста раја немисли дека и од таму треба некој да фати такси, ко само од кај кафичиве има народ па ајде прави гужва тука другите кој ги е*е

решението ако несакаш гужва е: иди по Илинденска и убаци се у катната, ем секогаш има паркинг, ем гужва на рампа има по некоја кола, а ако несакаш да плаќаш паркинг, одма карши рампата има паркингче за зградата, увек се наоѓа место
No turbo, no fun :)

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
Одг:
« Одговори #11202 на: 29 Мај 2015, 17:25:30 pm »
Заради тие таксисти попив казна од 250 евра кај јаворот во Велес, знак за  5 такси возила паркирани  15,  застанав да истоварам дуќан и мене ми ја пиша копилето.

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1531
Заради тие таксисти попив казна од 250 евра кај јаворот во Велес, знак за  5 такси возила паркирани  15,  застанав да истоварам дуќан и мене ми ја пиша копилето.
Истo и мене ама во Кавадарци.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
А кога ми треба такси во 1 саат вечер нема.