Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нема потреба да ги репарираш туку стави си обични.. Чичкоми имаше такви и се пумпаа рачно позади имаше вентил... Ионака никогаш не го искористи тоа па си намести обични..
Идам на технички вчера во АМСМ Чаир, му напоменувам да прегледа убаво се. На крај ми покажува дека сите амортизери се над 90%. Ја бев о.О зошто лани во Аутомакедонија кога правев беа задните околу 50%.
Идам на технички вчера во АМСМ Чаир, му напоменувам да прегледа убаво се. На крај ми покажува дека сите амортизери се над 90%. Ја бев о.О зошто лани во Аутомакедонија кога правев беа задните околу 50%.Имал некој слично искуство со АМСМ Чаир?
Gledav po net ovie silikonskite koga se montiraat voziloto se kreva od 1 do 2sm taman kolku sto mi treba.Najverojatno zadnite spirali se vekje oslabeni so ogled na godinite i ovaa rabota ako ja montiram mislam deka kje si dojde sve na fabricka visina. Amortizerite se super na tehnicki lani koga gi merea rekoa deka se odlicni.