Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ivo на 22 Февруари 2011, 18:38:05 pmza ovaa kola bese muabetot ? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)тоа е тоа, може не е најбрза, (дефинитивно една од најбрзите) ама лесно може да биде, само Деко некако не се замара више. Како и да е колата е репер за идење.
za ovaa kola bese muabetot ? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: velestrumf на 15 Декември 2010, 03:28:50 amYugo Koral 55... фрлено од авион, од мнооогу голема висина hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahhahahahahahahaha
Yugo Koral 55... фрлено од авион, од мнооогу голема висина
Цитат: Dimsa на 22 Февруари 2011, 21:54:51 pmЦитат: velestrumf на 15 Декември 2010, 03:28:50 amYugo Koral 55... фрлено од авион, од мнооогу голема висина hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahhahahahahahahahane ne ne taka,nego najbrzo nesto e NA DIME JUGOTO FRLENO OD AVION...
Katanga..bez Opel motor, samo limarijata ne se vazi....pardon za teritorjalen off topic.
Цитат: Stratro на 23 Февруари 2011, 10:13:24 amKatanga..bez Opel motor, samo limarijata ne se vazi....pardon za teritorjalen off topic.заеби приврзаност на фирми. ФАНТАСТИЧНА Е КОРСАТА ја гледав на неколку трки.
Ако е точно тоа што сум го слушнал, дека Cosworth-от на Влатко прави под 11 секунди, или ниски 11 на 402м, тогаш сите овие погоре се поспори од него.