odamna ne sum komentiral i cital vo temava.... steta sto makedonskiot sindrom za samounistuvanje nikako ne moze da se iskoreni, od prijateli i pomagaci, inventori i eksperimentiraci na svoj trosok i zaguba za secie dibro ponatamu, pocnaa nekoi strani koi gi znam i pocituvam da si merat muda poradi obostranite tvrdoglavi inaeti i nespremnosta da se najde kompromis i zelba da se poslusa i doslusa onoj koj znae, onoj koj teoretizira kako i onoj koj fantazira, kakov i da e ishodot i prav i gresen ne bi btrebalo da se faka seir tuku da se uci od greskite i da se priznae greskata, iako mi se dragi i dvete strani i ne ja opravduvam nitu ednata nitu drugata i so dvete kotaktiram i gi pocituvam bez razlika na nivnite nesoglasici, krivo mi e sto se stvaraat frakcii i se gubat prijatelstvata, a najveke mi e krivo sto ne mozam zaedno da se raduvam so dvajcata crepovi koi se pioneri vo tjuning, bestrasni vo eksperimenti i nadopolnuvanje na edniot so drugiot.....
Nume sve si ti vo pravo, megutoa nema da dozvolam nikoj da mi ja vrega intelegencijata so nekoi glupi tvrdenja. Ako dobro se sekavas se sto pobarav od CREPOT e da ne tropa gluposti i ako e tolku siguren neka gi dokaze svoite tvrdenja i da mi ja zatne ustata ...a on mi vika fala mi zabi noz u grb
Pricinata sto i ponatamu ja trueme temava se povtorno tie NEdokazani tvrdenja i samobendisani stavovi
Dali nekoj negde procita JAS da kazam deka go imam najspremnoto,najlesnoto,nabrzoto,najubavoto, ili bilo koe drugo tvrdenje za bilo koe od moite vozila
Imam kazano zdravje ke vidime, ke se probame ama daj ... imame oci, dal Gospod ubavo gledam i slusam i nema da dozvolam nikoj da me true so glupi informacii koi vrska nemaat, kako na primer :
0.7 boost 1.8 boost a kolata ide isto
Zatoa vikam bez mnogu muabet bez mnogu diskusii, neka napravi sekoj sto ima da napravi i neka go izvadi pred celiot svet i pokaze(mislam na voziloto)
Rekla kazala site sme mnooogu jaki
I sega Crepot ke kazese "I pak ti ispadna najpameten"