Автор Тема: Најбрза тјунирана кола во Скопје  (Прочитано 284179 пати)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
Одг: Најбрза тјунирана кола во Скопје
« Одговори #960 на: 17 Август 2013, 10:13:19 am »
Bidejki Gocka tolku ste brzi treba so bmw to kosovsko da se probate e 36 kata so f10 motor????
ti treba prvin pa nie so pobrziot hi hi hi hi

Ako dobro pametam , nekolku postovi ponazad sam si rece deka Tigrata bila najbrza ,pa ako e taka ... poveli

Отсутен GOCEBRZI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 559
« Одговори #961 на: 17 Август 2013, 11:00:09 am »
Toa poveke od sigurno deka ke padne trka :)
Ako saka i nekoj drug ne problem za niv da dojdat
Vo ponedelnik ke se trka so kawasaki zx10 vo pristina
NO TURBO NO FAN

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 66
« Одговори #962 на: 17 Август 2013, 11:30:51 am »
Tocno v10 moja greska ;)

Nikoj drug ne se kurci osven vie be druze pa zatoa site ve podjebavaat :)

A jas sum realen i dokolku saka kosovarot 1 mila trka jas so mojata kola mislam deka ke izgubam i toa mnogu, za razlika od vas na muabeti ste najbrzi i site koli gi pominavte a ste se trkale kako sto kaza i nekoj pogore samo so fordot i alfata.

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
« Одговори #963 на: 17 Август 2013, 11:33:46 am »
A da nie sega ke se ispotrkame poserioznite i pobrzi vozila za da ustanovime koj e najbrz pa najbrziot ke se istrka so tigrata zasto tolku ste sposobni da ja napravite za edna ili niedna trka  hahaha

Отсутен GOCEBRZI

• Јуниор
  • **
« Одговори #964 на: 17 Август 2013, 11:54:21 am »
Pa toa e ako znaes deka ke izgubis ne ni zastanuvate da se trkate nie malku pogolemi optimisti sme
golema rabota ako se izgubi pa za sto ja pravime ti si ja zema gotova nie uste ja pravime :)
NO TURBO NO FAN

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
« Одговори #965 на: 17 Август 2013, 12:36:13 pm »
Pa toa e ako znaes deka ke izgubis ne ni zastanuvate da se trkate nie malku pogolemi optimisti sme
golema rabota ako se izgubi pa za sto ja pravime ti si ja zema gotova nie uste ja pravime :)

Tocno bez pari ja zemav jas hahhaa daj be ne bidi smesen decko i site ovie muabeti daj vo cetiri oci ne vaka preku monitori

Ne e problemot da se izgubi tuku DA SE BIDE REALEN a ne kako vas abe nie gtr, hgp, g power proagame se kurcite a ne ste zastanale do nekoja kola sto e poseriozna...

I na krajot od denot i sam znaes vecerta kakvi samari jadese tigrata od subaruto od centar do aerodrom i toa ladno na treta ja letav tigrata...

I nemoj muabet deka prednost sum imal zasto mu davav na sekoj semafor on da trgne nekolku koli napred...

Отсутен GOCEBRZI

• Јуниор
  • **
« Одговори #966 на: 17 Август 2013, 12:42:00 pm »
Tigrata nemase treta ako se sekavas
« Последно менување: 17 Август 2013, 12:55:39 pm GOCEBRZI »
NO TURBO NO FAN

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
« Одговори #967 на: 17 Август 2013, 12:58:56 pm »
Tivgrata nemase treta ako se sekavas

Hahahaha sega nekoj treba glup da se napravi ili sakas glup da go napravis???

Ma nemoj da me jebes ne slusame koj kako salta, pojma nemame prv pat se trkame i vozime cccc

Od 2000 godina pa navaka sum na ulica so praveni koli Goce ne zaboravaj, da ne te potsetuvam kaj bevte togas i sto pravevte. Koj donese prva pravenica turbas, koj donese prv nitra i.t.n.

Отсутен GOCEBRZI

• Јуниор
  • **
« Одговори #968 на: 17 Август 2013, 13:03:42 pm »
Za kolite ne rekov ni zbor tvoite a tigrata sto nemase treta nemase ili ako vleze treta od sesti pat dobro de argir jas so swiftot ne te li tepav so 106 kaj7 radi toa sto ti krcese menjacot i sega swiftot e pobrz
NO TURBO NO FAN

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #969 на: 17 Август 2013, 13:09:41 pm »
Дечки вака до утре ќе правите муабет.

Нека ја средат Гоцка и Јоцо тиграта, ќе се пуштите и ќе видите кој до кај е :)

До тогаш само празни муабети ќе се прават.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен GOCEBRZI

• Јуниор
  • **
« Одговори #970 на: 17 Август 2013, 13:12:57 pm »
Ke zborime za brzi koli samo od sega nema da gi sporeduvame
  :)
« Последно менување: 17 Август 2013, 13:23:44 pm GOCEBRZI »
NO TURBO NO FAN

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #971 на: 17 Август 2013, 14:58:41 pm »
Ајде малце мир :)

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4219
« Одговори #972 на: 17 Август 2013, 14:59:18 pm »
Муабетите (карањава) излагаат ради курчењето на секој втор што стаил спортски лонец и мисли колата добила 1000 коња, а не дај боже моторот да е чепнат, тогаш добила 2000 коња. Бидете реални, правете реални муабети, не фрлајте коњи и перформанси од рукав (ниедно DYNO неаме у државава). Ако фордот на Даре сте го поминале, незначи дека имате 500 коња (500кг е потежок фордот).

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
« Одговори #973 на: 17 Август 2013, 15:00:10 pm »
Za kolite ne rekov ni zbor tvoite a tigrata sto nemase treta nemase ili ako vleze treta od sesti pat dobro de argir jas so swiftot ne te li tepav so 106 kaj7 radi toa sto ti krcese menjacot i sega swiftot e pobrz

Da da goce si me pominal +1000000000 daj ne bidi smesen so 106 kata vozev nitra i vo toa vreme na integrata na zule koja nemase izgubena trka jas ja ostaviv na pola pravec na petrovec ima i video od taa trka ke ti go najdam i ke go pustam.

A so istiot setup ma saxoto m3 proagav isto na petrovec i na 400 metri i na 1000 metri i za toa ima snimki...

A sum izgubil od swiftot??? Moze si me pominal ako ti si se trkal so mene a jas sum idel na kafe negde opusteno hahhaahhaa

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
« Одговори #974 на: 17 Август 2013, 15:38:23 pm »
Ајде малце мир :)

Too riki smiri situaciju :D
Муабетите (карањава) излагаат ради курчењето на секој втор што стаил спортски лонец и мисли колата добила 1000 коња, а не дај боже моторот да е чепнат, тогаш добила 2000 коња. Бидете реални, правете реални муабети, не фрлајте коњи и перформанси од рукав (ниедно DYNO неаме у државава). Ако фордот на Даре сте го поминале, незначи дека имате 500 коња (500кг е потежок фордот).
Potezok e 500kg a ima samo 350 ks izmereni vo Solun na dyno ??? Sto po moja nekoj GLUPAVA matematika i spored toa koga i kolku Tigrata mu bega na fordot bi rekol deka Tigrata nema poveke od 350-380 ks MAX  ;) ...ama toa e moja Glupava matematika i moe mislenje. Sekoj ima pravo na mislenje neli ??? a mislam deka i mnogu tuka na forumov ke se slozat so mene ;)