Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: GOCEBRZI на 16 Август 2013, 08:40:28 amЦитат: SubaruSti на 15 Август 2013, 20:44:09 pmNos mos i gospod vo gaki ne vi pomaga a ne pa i prdenje na 4x4 hahahaSamoproglaseni pobednici ccccA koj bese pred vas najbrz i koga ste go pominale pa ja imate taa titula???Ne sme ni izgubile so kogo sme zastanale bez gaki sme go ostavile A i ne bidi siguren tolku tigrice posle 160 do 300 vadi boja na kolute .Nie ne se sekirame dali ke izgubi ili ne,vie nekako po zasekirani mi izgledate Hahahhahaa cepki ste )))
Цитат: SubaruSti на 15 Август 2013, 20:44:09 pmNos mos i gospod vo gaki ne vi pomaga a ne pa i prdenje na 4x4 hahahaSamoproglaseni pobednici ccccA koj bese pred vas najbrz i koga ste go pominale pa ja imate taa titula???Ne sme ni izgubile so kogo sme zastanale bez gaki sme go ostavile A i ne bidi siguren tolku tigrice posle 160 do 300 vadi boja na kolute .Nie ne se sekirame dali ke izgubi ili ne,vie nekako po zasekirani mi izgledate
Nos mos i gospod vo gaki ne vi pomaga a ne pa i prdenje na 4x4 hahahaSamoproglaseni pobednici ccccA koj bese pred vas najbrz i koga ste go pominale pa ja imate taa titula???
Цитат: SubaruSti на 16 Август 2013, 11:25:26 amЦитат: GOCEBRZI на 16 Август 2013, 08:40:28 amЦитат: SubaruSti на 15 Август 2013, 20:44:09 pmNos mos i gospod vo gaki ne vi pomaga a ne pa i prdenje na 4x4 hahahaSamoproglaseni pobednici ccccA koj bese pred vas najbrz i koga ste go pominale pa ja imate taa titula???Ne sme ni izgubile so kogo sme zastanale bez gaki sme go ostavile A i ne bidi siguren tolku tigrice posle 160 do 300 vadi boja na kolute .Nie ne se sekirame dali ke izgubi ili ne,vie nekako po zasekirani mi izgledate Hahahhahaa cepki ste )))nema potreba od lutenje koga tie se kolite sto ke se istrkaat za drugite seir da fatatso malku prasina ke bide pointeresno
Искрено не сум видол а и не сум слушнал дека тиграта победила некого освен на даре рс-от и на кизо алфата,ама тие две коли се далеку од најбрзи низ Скопјево..А за М3 џи-пауер дека не тргала,задња влеча ова-она,абе смешки..
Банза, мислам дека се мисли на V10, и мииииислам дека е Е30. Ако грешам поправете ме
Bidejki Gocka tolku ste brzi treba so bmw to kosovsko da se probate e 36 kata so f10 motor?