Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не ми го закачајте директорот, тепам за него Си го вози количето, ама не доволно често за да го видиме сите
Еве јас во негово име, зошто знам зошто така пиша Си праите муабети пред генерална форумска публика со безмалку Морзеова азбука - па кој разбере разбере. Мислам не е воопшто интересно, али вие си знаете П.С. Под „педери“ не се мисли на буквално толкување на зборот, туку жаргонски кажано. Се разбираме ваљда.
luge ako vo makedonija ima kola koja ide 10.5 ma 402 kao sto idat nekoj vrvni koli kao nissan skyline ferari lamburgini i dr. toas sekoja cest....dali toa se vistinski brojki 11s do 15 ete ili se nekoj od prilika?
Најбрза тјунирана кола во Скопје се вика темава Инаку дечкото со М1 сакал да се трка со Тиграта на Јан.
10.5 прават само тјунирани Lamborgini-ја и тоа оние по 1200 hp. Martinzezo отвори на youtube DragTimesInfo каналот, тој е канал на Moscow DragRace Unlimited 500+ па види кои коли какви времиња прават.