Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки да не го има некој ценовникот на Јоги душеците?Конкретно за димензија 200х90Некако најворед ми изгледаат. Во кој термин вообичаено имаат попусти?
Цитат: Rosso Corsa на 31 Јули 2020, 16:35:16 pmДечки да не го има некој ценовникот на Јоги душеците?Конкретно за димензија 200х90Некако најворед ми изгледаат. Во кој термин вообичаено имаат попусти?Некаде накај Декември- Јануари таков душек му беше по цена од 10500, ако не се лажам.
Добар ден. Имате душек 90 х 200 со џебно јадро? Да имаме.Колку пари ви е?10500 ден.Фала многу, пријатно.Ти кај виде дека се по 25 000?
Јоги 60.000, Бернарда 50.000, пер дормире милон иљади, Шлаферија, или како и да беше, исто пола милион.... па добро бре мајку му, да не сме станале Данска, а да не сум приметил? Жена од Албанија поефтино кошта од душек.
Клабери има некој земано душек од Комодита?Ми треба добар (ефтин) душек за на викендица...@Astraion купи душек од кај нив ? Sent from my SM-A525F using Tapatalk