Автор Тема: Дормео Душеци  (Прочитано 66294 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9099
Одг: Дормео Душеци
« Одговори #240 на: 14 Октомври 2021, 21:40:34 pm »
Mene za spienje ne mi treba ni pernica,  samo decata da ne mi placat i spijam partali praam

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
« Одговори #241 на: 14 Октомври 2021, 21:43:42 pm »
I feel u.

На времето, седејќи во ходник заспав.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
« Одговори #242 на: 14 Октомври 2021, 22:53:11 pm »
@Marakana што димензии гледаше? Баш денес сакав да пишам во темава за препорака за единечни душеци (90х190 или 90х200, стандардна големина). На средина веќе е омекнат и не ми се допаѓа положбата при лежење.

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3554
« Одговори #243 на: 14 Октомври 2021, 23:10:21 pm »
Mene za spienje ne mi treba ni pernica,  samo decata da ne mi placat i spijam partali praam
Едната кашла, и висам на глава.
Другата секако не спие, не знае што е тоа. 😂

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17594
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #244 на: 14 Октомври 2021, 23:35:30 pm »
@Marakana што димензии гледаше? Баш денес сакав да пишам во темава за препорака за единечни душеци (90х190 или 90х200, стандардна големина). На средина веќе е омекнат и не ми се допаѓа положбата при лежење.

Ај доста ти со единечните кревети, фрли се на барање огласи за стан да си поживеете на раат со жената и да си поспиете на дупли кревет. Ајде, акција малце, ја ли да те учам?! ;D

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8621
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #245 на: 14 Октомври 2021, 23:44:55 pm »

Ај доста ти со единечните кревети, фрли се на барање огласи за стан да си поживеете на раат со жената и да си поспиете на дупли кревет. Ајде, акција малце, ја ли да те учам?! ;D

Мартине, не го лажи човекот со розеви сонови...
За да остане пари за поправки, прво треба платата да порасне, после тоа дупли душеци...  ;D
Добра плата.
Прав скопјАнец.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
« Одговори #246 на: 15 Октомври 2021, 00:22:07 am »
@dbl.dzo  Mislam taa dimenzija sto ja baras ja reklamiraa oko 6200. Inaku ne sum gledal live nisto, samo reklama na fb.

Inaku dormeoto kaj mene e veke 6,7 godina nema maka, sakas pomeka ili potvrda strana si vrtis. Federbau (tetovski) od potvrdite isto sega zasega nemat maka, a cenovno se kade kade poevtini od drugite.
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1902
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #247 на: 14 Декември 2021, 01:08:52 am »
Ajde nekoja preporaka za dusek imam problemi so polovinata t.e so prslenjata vo dolniot del od polovinata , koga ke stanam so bolki stanuvam, sakam da probam da go smenam dusekot .Sega ovoj sto go koristam e na feder bay ama mislam standarden model e ne e nesto posebno.... So ovie od  Comodita ima li nekoj iskustvo ili dormro da gledam ?

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6538
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #248 на: 14 Декември 2021, 07:20:29 am »
Не е до душекот, до невежбањето е. Ама можиш да пробаш со душек првин.  ;D

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3820
« Одговори #249 на: 14 Декември 2021, 07:58:18 am »
Baraj nekoj den fizikalna terapija+banja kombinirano, mnogu pomaga za polovinata, posle toa dobar ke ti bide i stariot dusek 😂

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1341
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #250 на: 14 Декември 2021, 10:55:34 am »
Ajde nekoja preporaka za dusek imam problemi so polovinata t.e so prslenjata vo dolniot del od polovinata , koga ke stanam so bolki stanuvam, sakam da probam da go smenam dusekot .Sega ovoj sto go koristam e na feder bay ama mislam standarden model e ne e nesto posebno.... So ovie od  Comodita ima li nekoj iskustvo ili dormro da gledam ?

Не е за у душеци ова ама човеков е закон.
Маријан, Карпош 4. Ќе те среди со пршлените. Неинвазивен физиотерапевт, некоја Малиган метода. Не скап, мора со закажување.
Укочени половини решава со едно одење, со обичен потисок со прст. За други дијагнози обично се оди по претходен преглед кој не го наплаќа. И после следат третмани.
077 747 681

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1902
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #251 на: 15 Декември 2021, 01:09:12 am »
Фала ви ама не сум баш залегнат работата ми е таква можеби и од тоа страда половината,(работам градежна Лимарија) како и да е мора да набавам добар душек... Инаку yarre да знам дека тој Марјан ќе ми помогне би отишол кај него веднаш ..... ;)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8157
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #252 на: 18 Декември 2021, 19:42:55 pm »
Дечки, искуство и мислење за душеците мој сан од Вардар мебел?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3554
« Одговори #253 на: 18 Декември 2021, 20:31:23 pm »
Дечки, искуство и мислење за душеците мој сан од Вардар мебел?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Наддушек и земав на ќерката за монтажното креветче, внатре стандард средно тврд сунѓер, а навлаката бомбона ептен добра изработка и делува како да има слој мемори пена во неа.

Имаа едно време продавница во ГТЦ ама ја имаат затворено.

Отсутен The-spiki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 82
    • spiki.mk
« Одговори #254 на: 25 Декември 2021, 12:33:23 pm »
Per Dormirе ѓубриња? Вие си знаете...  ;D

Ѓубриња што даваат гаранција 5-10-15,,, години на душеци, ако душекот пропадне неколку сантиметри :)
5+ години користиме Per Dormire, душеци, перници... најголем проблем ми се перниците од нив, толку многу се навикнав на нив што кај да одам на друго место ми се проблем останатите перници :)
И јас го имам истиот проблем со перниците. Морам да ја носам секаде мојата.

Не паметам точно по датум, ама пред околу 4 години прочитав тука препорака за Пер Дормире перница, напишано беше сосе модел итн... фала му многу на тој што напиша!
Земав точно таа, најтврда е, и ми беше најдобро нешто (а 7 имам купено во таа таа година/две).

Отидов да земам пак неколку месеци подоцна и немаа точно тој модел па земав најтврд од нова колекција што беше, исто одлична. (за друг стан, двете уште се добри и ги користам)

Цена не паметам, знам дека беше поскапа од претходните ама вреди секој денар.

Ииии, сопственикот / менаџерот вози порше :)

I sell frozen jogurt which i call frogurt