Леле тој пустиот човек има еден меган,сестра му на гојдо има едно клио и сепак неможат да излезат од сервис.
Јас па што да кажам со две рено возила,еве сега дури се прибрав од кај мајсторот ми ја правеше кантата зошто обично насабајле си ја возам па после поручек си одам кај мајсторот неколку саати да проба да ми ги опраи кантите за наредниот ден можам да ги возам.
Тоа е живот јебига,таква ми била среќата да си купам две канти и да не искочам од сервис.
Извинете ама неможев да се воздржам зошто се почуствував ретардирано зошто сум купил две канти!!!
Тоа бе бушав тоа го чекав! И јас сакав тоа да пишам ама викам ај да не бидам сам, нели прееска се видовме у сервис мајсторот пробуваше да ја скрпи мојана одвај до дома се довлечкав ама ете сеа у озбилни преговори сум да си купам лично моја канта што се вика меган
Немој таква грешка да направиш,млад си уште и жалосно е да се зацрниш уште сега и да скапуваш по сервиси обидувајќи да си ја оправиш кантата.
Јас зошто сум навежбан за по сервиси,зошто имам поголемо искуство со кантите ќе се осудам можеби оваа година да довлечкам уште една канта во мојата фамилија,здравје боже.
Мислам дека е доста со темава,ги нервираме луѓево и стануваме досадни,воопшто не ми беше намерата да го бранам брендот што го поседувам и искрено се воздржував,само си ја читав темата која беше едно ново искуство за сите нас и многу добро од Фаланга што ни го посочи случајов.
Вакви случаеви би требало сите да пишуваме без разлика за која автомобилска марка,форумов не е само за да си ги фалиме возилата ама не е и за плукање по одредени брендови и тоа без исаф.
Толку од мене,се надевам дека никој нема да ми замери!