Автор Тема: Formula 1 - Season 2012  (Прочитано 219675 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Одг: Formula 1 - Season 2012
« Одговори #1680 на: 04 Ноември 2012, 20:36:56 pm »
Првиот пат им вика Just leave me alone, I know what to do. А вториот пат коа му зборат за гумите, Yes yes yes I'm doing it all the time, you don't have to remind me every second.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #1681 на: 04 Ноември 2012, 20:38:05 pm »
фаланга?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55136
  • Махер
« Одговори #1682 на: 04 Ноември 2012, 20:59:22 pm »
Slika od grozomornata F1 nesrekja koja se sluci pred nepoln cas...

http://www.formula1.com/dead/gore/terriblef1accident.jpg

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34340
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1683 на: 04 Ноември 2012, 21:17:51 pm »
фаланга?

Ми спиеше малото па не можев да пуштам погласно. Сега слушнав што им вика.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22225
« Одговори #1684 на: 04 Ноември 2012, 21:57:00 pm »
Alonso nema kapacitet da zavrsi prv denes. Nikogas ne ni imal.

^ Сега се кажа!

Yup.

Vettel :od 21 vo na 3 to mesto.
Alonso : od 6 to na 2 ro.

Vie kazete koj e sofer i koj treba da bide sampion.
Ја гледаше трката или од резутатите коментираш? Да не излезеше 2 пати SC, Фетел ќе се давеше назад.
За то кој е шофер, одговорот е Алонсо. За кој треба да биди шампион ќе видиме во Бразил!

Epa...tvojov "shofer" nesto slabo gi iskoristi prekinite so SC.
Rekov deka nema kapacitet da zavrsi prv..taka i bese.
End of story.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #1685 на: 04 Ноември 2012, 22:15:40 pm »
Страто ама не е исто пред тебе да го имаш Кими и Рикијардо или што знам кој. Од друга страна ме зачуди тоа што Алонсо долго време се мачеше позади Малдонадо, очекувавав дека многу порано ќе го помине и ќе го нападне Кими, ама дур Алонсо да го помине Малдонадо, Кими направи 6 секунди предност. Реално гледано и Фетел имаше многу среќа, да не искочеше сејфти кар, мало сутра дека ќе догураше до подиум, али тоа е тоа го искористи одличниот болид до крајни граници, му се погоди 2 пати сејфти кар, и стигна до таму каде што стигна. И не знам зашто пак се плука по Грожан кога не беше он виновен што Перез се врати на патеката у таков суциден стил, истото го напраи и Вебер у дуелот со Маса ама среќа помина без сериозен инцидент. Коа сме кај Маса, колку само му помогна на Фетел тоа чудо едно, таман требаше Ветел да го стигне Маса и овој да го задржи, Маса с'иба мајката. Хамилтон жал ми е да го коментирам, и ја да сум на негово место и со раце и со нозе ќе потпишам за друг тим, па не е хумано тоа што му се дешава со болидот, имаше страшно добар викенд, многу силен болид, добра брзина и на крајот со прстот у уста.

Ај да не тупам, секоја чест за Кими, мајстор си е, си извозе поштено, малку стравував коа искачаше безедносно, зашто мислев дека нема да биде доволно брз пак да се одлепи, ама покажа зашто е шампион. И ќе забораев, стартот му беше мадафакасанавабич како од катапулт, прееска читав на ф1.ком изјавил дека кога убацил у 2ра веќе бил пред Малдонадо и Вебер.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1686 на: 04 Ноември 2012, 22:45:53 pm »
Ја сепак би го испитал возењето на Вебер денес. Намерно идеше на инцидент. Во 4 круга на исто место два контакта, прво со Малдонадо и после некој круг со Маса.

Не верувам дека возач како Вебер може да направи такви грешки, се тоа беше сценарио на Ред Бул.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8241
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #1687 на: 04 Ноември 2012, 23:32:05 pm »
Ај да не тупам, секоја чест за Кими, мајстор си е, си извозе поштено, малку стравував коа искачаше безедносно, зашто мислев дека нема да биде доволно брз пак да се одлепи, ама покажа зашто е шампион. И ќе забораев, стартот му беше мадафакасанавабич како од катапулт, прееска читав на ф1.ком изјавил дека кога убацил у 2ра веќе бил пред Малдонадо и Вебер.
Морам да кажам дека и јас стравував од истото.
Добро му беше спреман болидот за оваа трка, се надевам ќе има подобар болид догодина.

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #1688 на: 05 Ноември 2012, 00:04:16 am »
Ја сепак би го испитал возењето на Вебер денес. Намерно идеше на инцидент. Во 4 круга на исто место два контакта, прво со Малдонадо и после некој круг со Маса.

Не верувам дека возач како Вебер може да направи такви грешки, се тоа беше сценарио на Ред Бул.
Нормално дека е сценарио на Ред Бул. Заедно играт и со Торо Росо. Незнам зошто Ферари се прат толку неписмени! За кој К** го чуват Маса цела сезона? Маса испадна од борба и од шанса за било каква титула уште по трката во Австралија. Мораше да го искористат да му наштети на Ред Бул. Ама толку се неписмени шо ќе си останат пак со прстот в уста!

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #1689 на: 05 Ноември 2012, 01:24:08 am »
формула веќе не е тоа-тоа

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
« Одговори #1690 на: 05 Ноември 2012, 01:29:43 am »
хех искрено се надевам дека у бразил ќе се радува алонсо .

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #1691 на: 05 Ноември 2012, 09:15:38 am »
Posle ovaa trka pagaat site somnezi deka Vettel vozi loso vo guzva i deka znael da vozi samo koga bil prv na pol pozicija.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #1692 на: 05 Ноември 2012, 09:37:37 am »
Posle ovaa trka pagaat site somnezi deka Vettel vozi loso vo guzva i deka znael da vozi samo koga bil prv na pol pozicija.

се согласувам.

свртете го како сакате, ама напредок од 22 позиции е напредок од 22 позиции. Нема „ова“ нема „она“.

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
« Одговори #1693 на: 05 Ноември 2012, 10:38:07 am »
секој има таква трка барем еднаш у сезона ако не биле 22 биле 14-15 или нз колку позиции и шуми од последно на трка ко монте карло кај што има пута 10 помалце место за претркнување па од последно место и тоа од бокс стартувашепа стигна до 3рето. Така да нее нешто посебно нз кој таму имиња да ги поминеш у 60ет круга...

се согласувам.

свртете го како сакате, ама напредок од 22 позиции е напредок од 22 позиции. Нема „ова“ нема „она“.

ако е така зашто не го помина и алонсо?

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #1694 на: 05 Ноември 2012, 11:14:35 am »
Abe ostaj Alonso. Ocigledno e deka trebase da pobedi za da se dokaze kako shofer. ;D