Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ова компјутериштето мое на секои 30 тина минути се укочва и ако притисниш на тастура и на маусот се слуша само титкање од куќиштето, не пушта никако дури не го рестартираш... кажвајте некое чаре, 2 пати го преинсталирвам ама пак истото продолжва.
^ Можда звучи глупо прашањево, али го имаш ли инсталирано на телефон? Мене се ми пројде од прва
Некој добар сервис за лаптопи? На некој другар му се истурило кафе врз лаптопот, и сега не му се уклучувал. Инаку Dell Inspiron. Ја мислам дека нема што да се поправи.
Цитат: Dodo на 09 Мај 2013, 00:15:53 am^ Можда звучи глупо прашањево, али го имаш ли инсталирано на телефон? Мене се ми пројде од прваГо имам друже. Затоа викам ми праќа четирифрен број. Ако го немам нема кај да ми прати. Не сваќам што му е. Едно прашање. Што функција има? Исто што и скајпот ли?
Цитат: DimitarMK на 09 Мај 2013, 23:42:41 pmНекој добар сервис за лаптопи? На некој другар му се истурило кафе врз лаптопот, и сега не му се уклучувал. Инаку Dell Inspiron. Ја мислам дека нема што да се поправи. Нека го ичисти со алкохол или вода местото каде е истурено кафето и после со фен нека суши,ако не во макпетрол сервисот за DELL.
^Никако со фен! Тоа се суши одма кога ќе се истури, а со фен само се турка водата или течноста на другите компоненти. Под столна ламба нека го стави ама да внимава да не му се стопи пластиката. Јас имам столна ламба многу грее и ми се истопи пластиката на телефонот...
Поентата ми беше што и да се истури на некоја електроника, да не се суши со фен затоа што ја турка водат апо другите компоненти