Скајвокер линкаше оооооодличен текст. Прочитај го, па ќе правиме муабет.
Текст, текст, текст....
Једини текст на кој верувам е оној кој јас ке прочитам фејс ту фејс или едно и друго во рака...
Остај ти текстови и тн...
Слики и видеа можам да префрлам со ајтјунс? Или прво треба да го џејлбрејкнам, па да инсталирам посебна апликација, и да префрлам?
Слики и видеа префрлаш со кабелот кој ти доаѓа со полначот...Имено истиот кабел ти е и усб полнач и усб конекција за на ПЦ, дали сакаш да симињаш дирекно видеа и слики, или пак сакаш преку ајтјунс...Со ајтјунс имаш милион можности...
Продолжи да ми кажуваш за бројката на апликации за твојот уред кој е ограничен на 16, 32 или 64 гига (за импресивни 1000 евра) и нема опција за замена или надградување на меморијата. Зборувај ми и за батеријата што не можеш да ја смениш кога ќе пушти душа.
Не сум слушнал нејкој андроид да подржува повеќе од 32гига, мада можда и има...
1000 евра??? Ајфон е во просек од 300 до 600 евра, незнам кај измисли 1000 евра? И цените на Самсунг андроидите, оние најдобрите во моментот се со цифра околу таа...Нели...С3 е 600 евра

Батерија? Која батерија ке пушти душа? Ке пушти да, на некој посран телефон од 2о евра...Еве ти го мојот 3Г пак ке го спомнам, држи исто како и првиот ден кога го купив! Има 6 години точно...Дали некој од твоите досегашни телефони има истерано толку време батерија, а притоа не си ја заменил?
И незнам зошто купи Гољф? Зошто не си купи Киа или Хјундаи, кога за многу помалку пари ке добиеше многу повеќе опрема???А и гаранција?
Исто така, кажувај ми повеќе за интеграцијата на разно-разните апликации во системот.
Конкретно за кој ?
Зборувај ми и за кастомизација. А да, зборувај ми и за USB кабелот од 20 долари.
Што да кастмизирам? Се што е најпросто направено и функционално? Достапно со само еден клик?
20 долари кабел? Кабел добиваш кога го купуваш телефонот...
Ако гледаш така ондак и за андроид ти треба кабел нели? И тој чини 20 долари...хахах, ме насмеа со кабелов Зеки

))
[quote author=zeroSignal link=topic=1197.msg370336#msg370336 date=1358102863
И очигледно не си пробал некој понов Андроид, за да праиме муабет за прецизност на тастатура. Во најмала рака, иста е со онаа на Ајос.
[/quote]
И ова ми е чудно..Незнам за понов телефон од С3 кој го имав до минатата недела, го користев скоро месец дена, С2-ката која ја продадов пред два месеца и ја имав пола година можда, а моментално користам ZTE Grand X In, со интелов процесор, и Samsung Galaxy Ace, последниов како најстар, со 236 како најстара верзија...Незнам за понови андроиди од овие, можда има 5-ка некоја такозвана ЕТ-вонземјанин...
Инаку Nokia N95-8G не ја мењам додека не рикне, пошто све ова гореспоменатово е тешка мизерија за овој телефон. И да, колку за инфо имам и два ајфони, и нив ги спомнав. 3Г со 4.2.1 софтвер ако тоа нешто ти значи...
И конечно одговорот на риспонс на тастатура е неспоредлив...Со кој сакаш андроид. Пошто очигледно не сум користел андроид
Претходните не ги ни спомнувам пошто беа најтешко срање кое беше на пазарот! Затоа и ми е срам да ги спомнам...Што од Самсунг, што од ЛГ, што од ХТЦ....
Ова е мое мнение...Никој не мора да се сложи...
Секој со своите убедувања нели