Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 14 Декември 2019, 20:04:24 pmСмени го тоа SATA CONTROLLER MODE од AHCI во IDEНемаше IDE имаше Compatibile,и почна да бутира но се заебав,го форматирав дискот но не ми дозволува да се инсталира,ми вика дека неможе да се инсталира бидејќи дискот е во GPT партитипација (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Смени го тоа SATA CONTROLLER MODE од AHCI во IDE
Цитат: Simo - Carrier159 на 14 Декември 2019, 20:04:24 pmСмени го тоа SATA CONTROLLER MODE од AHCI во IDEНемаше IDE имаше Compatibile,и почна да бутира но се заебав,го форматирав дискот но не ми дозволува да се инсталира,ми вика дека неможе да се инсталира бидејќи дискот е во GPT партитипација 🤔(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 14 Декември 2019, 20:25:24 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 14 Декември 2019, 20:04:24 pmСмени го тоа SATA CONTROLLER MODE од AHCI во IDEНемаше IDE имаше Compatibile,и почна да бутира но се заебав,го форматирав дискот но не ми дозволува да се инсталира,ми вика дека неможе да се инсталира бидејќи дискот е во GPT партитипација (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using TapatalkЕве ти решение:https://youtu.be/DQf9YqbD8WI
Цитат: riki_staff на 14 Декември 2019, 20:25:24 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 14 Декември 2019, 20:04:24 pmСмени го тоа SATA CONTROLLER MODE од AHCI во IDEНемаше IDE имаше Compatibile,и почна да бутира но се заебав,го форматирав дискот но не ми дозволува да се инсталира,ми вика дека неможе да се инсталира бидејќи дискот е во GPT партитипација 🤔(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using TapatalkShift+F10 те носи во команден промптDISKPARTsele disk 0CleanexitexitИ добиваш диск ко од целофан изваден, без партиции без ништо. И удри refresh тука.Едит, следи го видеото од @AUUU исто е
Е сеа не ми работе командата за подесување на светлината на екранот,работи или на најслабо или на најако,исталирани се драјверите за графика од процесорот интел 4000 и посебна графичка гт 720 мислам беше.Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Да не има некој искуство со нептун другар лаптоп остави под гаранција до 11 ти прави 30 дена дали се бројат работни или 30 дена од денот кога е оставен на сервис?
Цитат: kire95 на 07 Јануари 2020, 19:55:18 pmДа не има некој искуство со нептун другар лаптоп остави под гаранција до 11 ти прави 30 дена дали се бројат работни или 30 дена од денот кога е оставен на сервис?30 дена од денот оставен на сере-вис.