Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 16 Август 2019, 11:03:57 amЦитат: Deni на 16 Август 2019, 06:59:12 amКој користи лаптоп без маус!?!??ЈАС Најстина Сум станал мастер на тачпадов двапрста, трипрста скролам лево-десно, горе-доле... кој си вежбал на мазно пи*е ќе го бива и на тачпад Чим е така, пробај и со јазик.Може уште полесно ќе иде.
Цитат: Deni на 16 Август 2019, 06:59:12 amКој користи лаптоп без маус!?!??ЈАС Најстина Сум станал мастер на тачпадов двапрста, трипрста скролам лево-десно, горе-доле... кој си вежбал на мазно пи*е ќе го бива и на тачпад
Кој користи лаптоп без маус!?!??
Цитат: Stratro на 16 Август 2019, 13:53:22 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 16 Август 2019, 11:03:57 amЦитат: Deni на 16 Август 2019, 06:59:12 amКој користи лаптоп без маус!?!??ЈАС Најстина Сум станал мастер на тачпадов двапрста, трипрста скролам лево-десно, горе-доле... кој си вежбал на мазно пи*е ќе го бива и на тачпад Чим е така, пробај и со јазик.Може уште полесно ќе иде.Не обожавам вкус на пластика, инаку...
Додај му барем SSD, да не го пцуеш по 2 години
Цитат: loopz на 14 Август 2019, 22:51:59 pmДодај му барем SSD, да не го пцуеш по 2 години SSD у денешно време не е луксуз туку основна работа. Windows 10 и модерни апликации на обичен хард диск се мазохизам.класични дискови само за сториџ или за игри (ако се брзи класични дискови).
Јас ги натерав да си купат. Сега другари ми се
Ти си полн со себе си, лош пример на хомосапиенс, мутиран хомосапиенс, то ест хомосексуалец, то ест ПЕДЕР! (педер како карактерна оссобина, не како сексуална определба)
Јас ги напуштив сите пријатели кои немаа ССД-аСега ми е многу полесно
Каде кај нас да купам 92мм вентилатор со 4 жици со ПВМ за контрола на вртежи. Ми треба за замена на вентилатор од кулер за процесор.