Ја Леново така би заобиколил и тоа у што поширок лак..
Можиме да просераваме за било кој бренд од кој сме имале лошо искуство... јас и брат ми сме користеле години наназад Dell. Лаптопи, десктопи... секоја чест, се до моментот кога почнаа едел Латитуд или Пресижн да го напраат да изгледа како некоја баба грбава...
Нејсе... на моменти се намерачивме на Леново. Алуминиумски, тенки, убаа батерија, убав дисплеј... годинки наназад. Не сме имале лошо искуство со леново. А си имаме табиет да си сменваме играчиња, во годината по 2-3 тој, 2-3 јас. Дел, Леново, Асус...
Заклучокот е: колку пари, толку музика. Не можиш да споредуваш некоја ентри левел пластикарија со некоја поскаПИЧКА. И дајте да престаниме со глупостите. Сите тенџериња што коштаат дваесетина иљадарки се исти тенџериња. Што треба да се очекува од нив? Комбајн? Па таман си се за парите, си бркаат работа, шо треба? На времето 7 прасина требаше чоек да продај за да купи конфљуктер шо ќе можи мај спејс да отвори

П.С. Ево сосема добро си ја брка работата.
П.П.С. Баш сега си чкрткам на едно фино Леново, со фини перформанси... ако пролупа, ќе те известам