Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 472926 пати)

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6982
Може ли некој да ми потврди - кој барата со ибеј, дали ова може да се набави за три евра, со се шипинг? Или јас нешто утињам..

Ако може да се нарача, би ми завршил ли некој работа да го нарача, плаќам однапред + пиво..?

Благодарност!

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
Ова е аукција друже/// Може да остане на 1,2 може и до 10 евра да иде... зависи од купувачите :) и шипинг 1.9еур...

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6982
Не е тоа проблем. Значи добро сум разбрал, стартува со едно евро. Колку време трае наддавањето, кај да видам?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Испорака има само во Дојчланд.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Внимателно со ваките понуди на eBay ! Забележав повеќе вакви дискови, само што цената им е премногу ниска како за таков диск.

http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-WD-1TB-My-Passport-Slim-2-5-USB-3-0-External-WDBGMT0010BAL-/201088395080?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item2ed1cd6748

http://www.ebay.com/itm/Western-digital-Premium-Desktop-storage-3TB-External-Hard-Drive-/171326138582?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item27e3d568d6

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Ова ко да ти нудат нова bmw 3 за 8999€

Отсутен deanMKD

• Редовен
Да, чудно е што досега не се отстранети од eBay како измама.Мислев дека само на Али ги има овие кинескиве дубари, ама се населиле на на eBay. Сепак треба отварање очи, и детална проверка на производот на гугл, и споредување на пример со Амазон со цената. Така шансите да наседнеш на ваква измама се многу помали.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Внимателно со ваките понуди на eBay ! Забележав повеќе вакви дискови, само што цената им е премногу ниска како за таков диск.

http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-WD-1TB-My-Passport-Slim-2-5-USB-3-0-External-WDBGMT0010BAL-/201088395080?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item2ed1cd6748

http://www.ebay.com/itm/Western-digital-Premium-Desktop-storage-3TB-External-Hard-Drive-/171326138582?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item27e3d568d6

Затоа ќе документираш кога ќе отвараш, користиш, ако не е како што треба ќе го пријавиш да ти ги вратат парите за измама.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Знае некој што се случува ако испраќачот не одговори на отворениот процес? Има уште 10-на саати додека да заврши рокот...

Отсутен deanMKD

• Редовен
Се пресудува во твоја корист. ;)

Отсутен deanMKD

• Редовен
Нарачан производ од eBay на 07 Мај денеска пристигнат во Скопје :D Екстремно брзо !!

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
^- Аманнн бе ??? Јас од 17.04 чекам, уште нема -.- Бев во пошта денес, нема ни таму/ 

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Најди го поштарот што поминува кај тебе, јас така бев за еден производ да прашам ми рекоа нема и случајно го видов поштарот, го прашав и беше кај него :) Успат си ги земав и другите пратки кои ги немаше 6 месеци, со прашинка на нив  :D

Отсутен Pistorij

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
  • ECU rejected...
^- Аманнн бе ??? Јас од 17.04 чекам, уште нема -.- Бев во пошта денес, нема ни таму/ 

Денес ми стигна мене од пред 3 недели порачка.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5393
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Најди го поштарот што поминува кај тебе, јас така бев за еден производ да прашам ми рекоа нема и случајно го видов поштарот, го прашав и беше кај него :) Успат си ги земав и другите пратки кои ги немаше 6 месеци, со прашинка на нив  :D
Koe објаснување ти даде, зошто пола година ти ги шетал работите со него без да ги испорача?
И како можат во пошта да не знаат дали (и кога) пратките дошле и кој вработен ги земал да ги испорачува??