Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ја денеска успешно ги обновив акаунтите на Пејпал и Скрил со новата картичка. Сеуште не сум купил нешто за да знам дали функционираат без мака.
Цитат: ficomk на 01 Април 2014, 18:28:21 pmима некој нарачувано од EU Hi-Fi аудио опрема?најдов во Сатурн прилично ефтини B&W,како и Denon рисивери,па се мислам да си ги купам.Ме интересира колку се давачките кај нас за вакви работи(царина,данок,транспорт евентуално)Во водичов ти пишува колку % царина и данок се плаќа на одредена работа. За цена на која се пресметува сето тоа се зима цената од фактурата но доколку не им штима на цариниците(ако ја пишале ептен пониска) тогаш ќе идат со официјалната цена на тој производ.
има некој нарачувано од EU Hi-Fi аудио опрема?најдов во Сатурн прилично ефтини B&W,како и Denon рисивери,па се мислам да си ги купам.Ме интересира колку се давачките кај нас за вакви работи(царина,данок,транспорт евентуално)
Цитат: Спенсер на 02 Април 2014, 20:33:21 pmЦитат: kire95 на 02 Април 2014, 17:59:42 pmВеќе 22 дена ги чекам нарачките од али стојат на ародром едно 6-7 дена веќе.Хм, тракингот вика на аеродром, од 20.03 е таму... можно ли е -.- мојата пратка исто така е таму сеуште... незнам што се случува...
Цитат: kire95 на 02 Април 2014, 17:59:42 pmВеќе 22 дена ги чекам нарачките од али стојат на ародром едно 6-7 дена веќе.Хм, тракингот вика на аеродром, од 20.03 е таму... можно ли е -.-
Веќе 22 дена ги чекам нарачките од али стојат на ародром едно 6-7 дена веќе.
Цитат: Nakolce на 02 Април 2014, 20:35:07 pmЦитат: Спенсер на 02 Април 2014, 20:33:21 pmЦитат: kire95 на 02 Април 2014, 17:59:42 pmВеќе 22 дена ги чекам нарачките од али стојат на ародром едно 6-7 дена веќе.Хм, тракингот вика на аеродром, од 20.03 е таму... можно ли е -.- мојата пратка исто така е таму сеуште... незнам што се случува...Другар везе си нема тракингот... еве ми стигна дома нарачката денес