Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
дечки,постои ли wireless уред,кој може да го замени антенскиот кабел што иде од дозна до телевизор?би требало да има 1 дел на дозна и 1 дел на тв-то да се поврзе.и ако има,кај го има,што цена е,го има некој користено,кои му се карактеристиките и сл?ми треба вакво нешто за да не пуштам кабел преку врата и слично
утре идам да поднесам за виза електрон во тутунска,отприлика за колку време ја прават?
Цитат: ficomk на 24 Ноември 2012, 16:03:34 pmдечки,постои ли wireless уред,кој може да го замени антенскиот кабел што иде од дозна до телевизор?би требало да има 1 дел на дозна и 1 дел на тв-то да се поврзе.и ако има,кај го има,што цена е,го има некој користено,кои му се карактеристиките и сл?ми треба вакво нешто за да не пуштам кабел преку врата и сличноПостои баш тоа што ти треба го има во Анхоч пц маркет. Главното е да се провери дали двата штекери ти работат на иста фаза на струја (ако ти е во иста соба би требало, одностно првин консултација со електричар па после парите) уредот е некаде околу 4500-5000к денари. Поздрав
@vlatko: Nesto ne si razbral ubo. Transakciska se otvora vednas, a vo platen promet e aktivna od sleden rab den. Za Visa Electron baranje se podnesuva vednas pri otvoranje na transakciskata, a se izrabotuva za 3 do 5 rab dena. Taka da spoteraj gi bez pardon :-)