Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 366645 пати)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Дали кога ти кажа дека треба да ставиш пари во банка, ти ги повлече парите кои веќе ги имаше на сметка? Ако ти ги повлекло тогаш е заебано а ако не е тогаш он нема доказ дека ти си платил па така да нема основ да каже дека ти продал нешто...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
No si se SLOZIL t.e. si prifatil da ja izvrsat porackata i AVTOMATSKI spored nivnata politika toa znaci deka treba da si platis. A dali ke dobies roba, sto ke dobies i koga .. Toa e drugo prasanje.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Nitu sum poracal nesto, nitu sum platil nesto,nitu sum ostavil broj na moja smetka, nitu mi stignalo nesto.

Imase samo smetka na bankata nakoja treba da se uplatat sredstvata, i kade pisuvase deka uplatata e uslov za da poracka..normalno.

Znaci, bez uplata nema poracka.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
А бе Бугар, не треси зелени ...

Stratro, дали во кошничка ти стави нешто, и потоа кликна Buy it?

Aко не си, ич да не му се секираш ... Оти не ми е јасно од кај на нив твоја права домашна адреса?

Ако си го ставил во кошничка, и не си го купил, конфирмирал дека сакаш да го купиш, ич да не му се секираш ...

А ако си го ставил во кошничка, и си потврдил дека сакаш да го купиш, и сега не сакаш да платиш, не знам, тоа е мала сума за да се замараат со тебе, и да праќаат адвокат или што знам што, да плаќаат некој да ги застапува тука и да ти земат пари ...

Ја би ти кажал, ич да не им се замараш ... и прогуглај уште еднаш, може некој има проблем сличен како твојот ..

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Ништо не му можат... едноставно не платил ни денар, не добил ништо... Тоа ти доаѓа како у продавница некој да ти рече 1500 денари, ти немаш или ти се гледа скапо и ке му го вратиш производот и крај :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Smrdi rabotata... Vo sekoj slucaj PAZETE se. Vo Nigerija ima ogromni serverski farmi so zadaca samo da pravat dubari. Rutirani se preku javni adresi vo USA... Ne mozes traga da im fatis.

Go papaat lugje so milioni.

Отсутен Tommy

• Легенда
Smrdi rabotata... Vo sekoj slucaj PAZETE se. Vo Nigerija ima ogromni serverski farmi so zadaca samo da pravat dubari. Rutirani se preku javni adresi vo USA... Ne mozes traga da im fatis.

Go papaat lugje so milioni.

Не заебавај? Стварно?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
E pa druze znaat kako se raboti lugjeto... Serverski farmi, da ti kazuvam. Pravat nekoe rutiranje i gledas IP od USA i nema nacin da gi baniras po IP... E pa idi vo Nigerija i vidi sam.

Отсутен Tommy

• Легенда
E pa druze znaat kako se raboti lugjeto... Serverski farmi, da ti kazuvam. Pravat nekoe rutiranje i gledas IP od USA i nema nacin da gi baniras po IP... E pa idi vo Nigerija i vidi sam.

Зашто да идам, ти и онака без никој да те праша ке ме информираш детално ...

Отсутен Stratro

• Легенда
Bugar be...::)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Jas vi kazuvam od kaj e izvorot. Da si znaete. Inaku ima ima pametni Afrikaci. Gi biva za sve. Nas ne racunaat za glupi evropjani.

Отсутен Stratro

• Легенда
www.quantitec.com

http://wp1054369.wp085.webpack.hosteurope.de/xtshop/create_account.php?XTCsid=35iliefh6m2l15dr07tpast3u7

Logirajte se so bilo kakov email i podatoci..i poracajte bilo sto..pa videte sami.

Jas so mojot mail, ne mozam da se logiram..koj znae zasto.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Od kaj mene e banirana stranata. Proxyto vika NO ACCESS !

Отсутен Stratro

• Легенда
Abe ajde da mi stignalo nesto doma (poracal ili ne) ..pa da ne platam, pa da baraat pari..razbriam.
Ama vaka?
btw. jas nemam karticka za kupuvanje preku internet.

I so cel pamet treba da im uplatam pari na uplatnicata koja mi ja pratija?
Vazi, nema problem. Eve uste utre.;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be otidi vo policija i prijavi gi...