Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 474695 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Пред 1 недела ми стигна ксенонот и све ок го монтирав си работеше ок се додека пред некој ден левиот не ми прегоре... На алиекспрес немам кликнато дека стигна, чисто да проверам дали ќе работи..
Сега да отворам диспјут или па што како ?

П.с. на алиекспрес и во пакетчето пишува дека ксенонот има 12 месеци гаранција..

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1903
  • Opel Astra 2.0 DI
Која цена се тешко нешто со гаранцијата да постигниш .....

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Јас пак цел месец веќе чекам 2 пратки од Али и ништо нема сеуште... Гледам Вие пишувате брзо стасувале, кај мене само заглавија...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Бузуки

• Сениор
Која цена се тешко нешто со гаранцијата да постигниш .....
околу 1000 денари беше.. Знам дека гаранцијата не важи али не ми е кликнат дека стигнал и све е океј.. Во описот пишува дека со гаранција ќе работи најмалце 12 месеци, а не 6/7 дена...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
пошто втор пат велиш дека не си кликнал... па пиши дека не ти стигнале, и ке си ги добиеш парите назад.. биди како и секој друг македонец, поради кој пеј пал нејке да отвори акаунт кај нас, кој се љути кога ке му се расипе тоа што го купува за мали пари, а сепак знае што што купува...

дали сериозно очекуваше дека за 1000 денари ке добиеш ксенон што ке трае 12 месеци?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Бузуки

• Сениор
Онак, ксенонот беше со бројче за следење.. Се потпишав дека стигна и мислам дека им кажува дека нарачката пристигнала кај мене..
За 1000 денари не очекував 12 месеци, али барем 6.. да...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
не не... барем 6 месеци, за 2000... кај нас го имаш тој од 2000 за 2300 во аутолидер... за скопје зборам.. за керчова незнам како иде и дали има некој...

ако сакаш барем 3 години, ке си платиш 100-че во европски, па ке добиеш и гаранција... така идат  работите некако... за 1000 денари ксенон се знае колку ке трае (што не е правило, може и да се деси чудо па да ти се погоди) но барем си ја знаеш гаранцијата. јас за волот опнав скоро 150 евра за ксенони, и ги возам 5-та година.. околу мене од локалциве знам што истресле дупло повеќе од тоа, крпејки и прекупувајки те сијалички, те трафоа те ова те она, од пусти мерак да возат ксенон, ама евтино да пројдат...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
ја ко за прв пат нарачка од алиекспрес,доста брзо стигна.Нарачано на 5-ти Мај,вчера стигна.Само уште да успеев да го клонирам даљинското од гаража и ќе бев презадоволен :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Кажи му на продавачот ќе ти пушти нови.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Мене на прво ставање на ЛЕД од алиекспрес, ми цркна. Ставив негативен коментар и лош рејтинг, одма ми пишаа, дали сакам да ми ги вратат парите или нови да ми пратат. Јас реков едната не ми работи, тој две ми прати. Направи и ти така, пиши му дека не работи едната.

Иначе, денес ми стигна соларен полнач за телефон :) Негде 12-13 дена му требаше.

Отсутен Бузуки

• Сениор
Да му пишам дека од почеток не работи или па дека после 2 дена прегорела ?

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Мене ксенонот од али од 1000ден работи веќе година ипол беез никакви проблеми :)
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Бузуки

• Сениор
па незнам мене некако чуден ми е.. Одпочеток мава жолто, после 2/3 секунди менува уште 50 нијанси и веќе на 5та секунда е како што треба.. 

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2750
  • Шалабајзер
Секој ксенон од кога ќе се упали менува бои
No turbo, no fun :)

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Кај мене трепне јако и после постепено си појача и дојде на нормално за секунда две време
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.