Автор Тема: Како дознавте за форумот?  (Прочитано 16213 пати)

Отсутен Sans

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 142
Одг: Како дознавте за форумот?
« Одговори #90 на: 17 Февруари 2015, 16:56:40 pm »
Барав нешто на нет не ми текнува што и од кајгана форумот најдов линк до овој и така останав тука  ;D Во ден едно 3-4 пати сигурно го отварам и проверувам што има  :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5761
« Одговори #91 на: 17 Февруари 2015, 17:12:53 pm »
Mene NUME me zaeba jas bev na onoj forum koli.mk ali epten onaka vlagav u nedelata 2-3 pati i batkava mi vika ela na carclub forum ima dosta dobri decki se razbiraat od sve i od razlicen stalez vo opstestvoto..
Se prefrliv tuka i ete nekolku godini dnevno po 5-6 pati sigurno vlagam da manijacam sto i kako ima..Duri i sabajle koga sum prva smena dodeka dremam na solja otvaram mobilniot i odma na carclub da vidam nekoj dezuren bot da ne serviral nekoja informacija dodeka sum spiel ;D

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
« Одговори #92 на: 17 Февруари 2015, 17:26:23 pm »
Од ЖилеПунто и БокиЦивик :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7068
  • хаУс мајстор
« Одговори #93 на: 17 Февруари 2015, 20:26:16 pm »
...мило ми е што Казанот ми го спомна форумот и што се зачленив.
добро е.. не сум спомнат као у контекст: да му е**м се на казанот, ме заеба...
:)

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1386
  • Велешанче
« Одговори #94 на: 17 Февруари 2015, 20:44:06 pm »
Мислам дека на фејзбук летото 2012 година ми испадна страницата на Carclub и отворив и после тоа видов дека има и форум, почна да ми станува интересно и се зачленив но не пишував ништо, туку само го следев проектот со фичото што јаде многу спањаќ на Peconi. После некое време ми се здосади и го баталив, а и уште бев мал (11-12 години :D). После една година (лето 2013) повторно го најдов форумов и ми текна дека имав акаунт и од тогаш цело време се уклучувам. Последнава година додека ми е уклучен компјутерот цело време ми е уклучен carclub, на сабајле кога ќе станам одма пуштам да видам што има ново и кога ми е исклучен компјутерот мора да проверам што се случува од телефонот :D. И така :D
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #95 на: 17 Февруари 2015, 20:50:59 pm »
Barav na net nesto za avtomobili, na eden od rezultatite besee i forumov... ;) nese sekaam sto i koga bese ...
« Последно менување: 17 Февруари 2015, 23:27:15 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #96 на: 17 Февруари 2015, 23:14:15 pm »
се зачленив негде на почетокот на 2011-та година... бев член на коли.цом.мк ама некако не ми беше баш по кејф тамошното пишување и дружење... се понашаа како во војска да сме а не на форум, така да и не бев баш нешто многу активен член... некој од тука ме покани и видиш, не се сеќавам кој беше... знам дека ми прати пп на тој форум и настапи вака: ти си оној истиот онак што е член и на кајгана? ако да, те имам читано и таму, гледам дискутираш и на тие теми за автомобилизам, дојди на еден друг форум (линк од карклуб) има многу позитивни дечки... и така, ете ме тука, не престанав да јадам гомна, да се карам ,објаснувам,тегавам, понекогаш и инатам, но пред се дружам и забавувам и спријателувам со еден куп луѓе, веќе 4 години се сторија, 5-та ке почне ;D

ГО МОЛАМ ЧЛЕНОТ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ КОЈ БЕШЕ... ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
« Одговори #97 на: 17 Февруари 2015, 23:24:23 pm »
Ne znam vcera sto sum jadel za dorucek a ne pa ova, gore dole go sledam forumot dve godini a moze  poveke nemam pojam, a se zacleniv pred nekoj mesec valjda, trebase nesto da prasam i toa e toa
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43922
  • Il Moderatore
« Одговори #98 на: 18 Февруари 2015, 12:41:48 pm »
Госпо ми го осветли патот на интернет и ми го даде линкот во гугл срч. Фала ти боже, ти да не беше карклабо немаше да го откријам.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #99 на: 18 Февруари 2015, 12:42:44 pm »
Нема проблем.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43922
  • Il Moderatore
« Одговори #100 на: 18 Февруари 2015, 12:44:04 pm »
Следниот пат, побрз интернет само... еве ќе кажам 10 „оче наш...“ пред да си легнам вечер

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
« Одговори #101 на: 18 Февруари 2015, 16:38:18 pm »
Пецони е 'крив' за моето зачленување :-)

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 612
  • Сузуки Витариче
« Одговори #102 на: 18 Февруари 2015, 16:45:18 pm »
Потпис.

Отсутен Stw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 93
« Одговори #103 на: 18 Февруари 2015, 18:15:09 pm »
Го следам форумов од 2011 година,но не ми доаѓа на памет од каде дознав за форумов.
си направив акаунт пред месец ипол,на некои постови во овие 4 години коментирав од кај брат ми.
ги запазив точките за зачленување затоа што немав положено,но имам вожачка веќе 9 месеци.
со создавањето на Форумов во последни 5 години е нешто најдобро што и се има случено на Македонија.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #104 на: 18 Февруари 2015, 19:32:41 pm »