Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Зошто би возел 301 кога можам ф10 за иста цена.
Така де, зошто возиш Шкода кога за иста цена можеш ф16.
Цитат: Mikius на 09 Јуни 2021, 13:04:10 pmТака де, зошто возиш Шкода кога за иста цена можеш ф16.Сакал имал мерак, да вози Х6, ајде нека воз...https://off.net.mk/lokalno/makedonshtina/kako-na-petreta-mu-kupija-bmv-x6
Цитат: nefer на 08 Јуни 2021, 20:04:12 pmДали со Короната и наводна општа несташица на производи, па и автомобили, има зголемено побарување за стари автомобили , се јавуваат луѓе на огласи и за 27години стари автомобили, зборуваме за регистрирани, во возна состојба, не за растурање и отпад е па значи има нешто.... а децата запнале фрли ја старата фиеста мк4... а што и фали за релации низ град, за кога одиме на места со лоши патишт, н пример гробишта, полото е ниско , може браник д ми се оштети на низдолниците, башка дупки... а регистрација ми е многу помала, мала снага а имам и 50% попуст.... нека тера уште 3-4 години, возам по 2000км годишно, толку и со полото...мотор со ланче и гусана глава, серво воланот работи, менувам многу лесно брзини, си ја знам... А другарот пак опнал 700 евра за дизелки прастари....Увозот на половни возила е полош од пред 2011. Ги кренаа цените на половњаците.Hyundai i20x како и да се викаше, ми го продаваа 7500 евра, 10 години стара со "170000" км на плин.Вчера една А класа гледав за другаркаИскинати седишта, наслоњачи, испукана пластика по цела кола, удирана од десна страна, внатре три прсти улепена прашина, нерегистрирана, набиен браник, мртов акумулатор, 4000 факин евра од 2006 година. Моторот не сакаше да запали. Нема врска короната, бапнаа давачки, продавачите лакоми за брз профит, сето тоа доведе до ова.
Дали со Короната и наводна општа несташица на производи, па и автомобили, има зголемено побарување за стари автомобили , се јавуваат луѓе на огласи и за 27години стари автомобили, зборуваме за регистрирани, во возна состојба, не за растурање и отпад
Цитат: DarthJe5us на 09 Јуни 2021, 12:47:41 pmЗошто би возел 301 кога можам ф10 за иста цена.Да-да, за иста цена. Сигурно.
Што толку рипнале цените за 301?
Цитат: Mikius на 09 Јуни 2021, 13:04:10 pmТака де, зошто возиш Шкода кога за иста цена можеш ф16.Можам и Mustang од 1967