Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Шо мислење имате за Самсунг Галакси С2(И9100)?
Kade mozham da najdam back battery cover za Galaxy S Plus - 9001?Zadnata plastika za telefonot....
Продавам Хпериа Х8 за 1000 денари рутиран од страна на Фалангасаурус. Телефонот е со заштитна маска и скрин протектор од првиот ден.
Цитат: Prcot на 19 Февруари 2014, 10:38:16 amПродавам Хпериа Х8 за 1000 денари рутиран од страна на Фалангасаурус. Телефонот е со заштитна маска и скрин протектор од првиот ден.Само да знаеш колку ме прогонува тој фајл со контактите што остана на телефонот кога го реинсталирав Да видиш мене колку ме прогонува ден денес зошто останав без контакти
Цитат: Prcot на 19 Февруари 2014, 10:38:16 amПродавам Хпериа Х8 за 1000 денари рутиран од страна на Фалангасаурус. Телефонот е со заштитна маска и скрин протектор од првиот ден.Без пари , исправен тип топ ?
Ми се закани сестра ми дека ќе ми го даела поклон па да знам дали да му се нафатам или да барам нешто друго.