За хаоми не вреди да се даваат пари…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gi koristam veke 4 god, prejdov od Samsung.
I veke ne se vrakam nazad.
Bateriite i polnenjeto brzo kaj niv mi znacat najveke.
Dali vredi da se doplati 11k denari za 15kata?
https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=13328&idPhone2=14178#diff-
Jas za moite potrebi sosema dovolna mi e i 14kata, brzo polnenje, wireless too.
Momentalno korista Redmi Note 14pro +
И тоа како вреди. Имаат голем скок со 15ката поготово во Т серијата. Јас имам 15т и сум многу задоволен.
Sent from my Xiaomi 15t using Tapatalk
15T e so cena poevtin od 14T pro ama nema wireless polnenje.
Nekako ne mozam da gi opravdam 11k doplata samo za kamera podobrena, i onaka za 2 god povtorno ke se zema telefon, a spored site recenzii i info 14T pro za toj period ke bide podrzan so updates.
Do pred 5god premnogu otskoknuvaa tel vo performansi i sl, koristev 3 generacii na Samsung Note so penkalceto, no potoa kako ostanatite pocnaa da nudat slicni performansi za mnoogu pomalce pari svativ deka prakticni raboti kako baterij i memorija znacat poveke nego ime na brend.
btw. Tel go gledam samo kako alat koj mi pomaga vo denot da zavrsam raboti, ne kako statusen simbol 
Јас од самсунг купив хаоими и тоа два различни модели и се разочарав,за мене прво е ајфон па самсунг па на дното е другото 
Поефтини се хаоми од сансунг а и на хартија се подобри ама во пракса е сосема друго.
Тоа ти е исто како да си купил шкода а мислиш дека возиш ауди 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kazi mu go ova na Samsung korisnik koj postojano bara steker naokolu da ja napolni baterijata

Sala na strana, da go dopolnis telefonot do max za 15-20min dur se spremas za da izlezes od doma e neprocenliv blagodet.
Interesna sporedba so Audi i Skoda, tolku se dobri Audi sto ne mozes da gi primetis po ulici so novi modeli, aj sto vriese Skodi vo Ceska, Polska razbirlivo neli, ama vo Germanija sto gi imase da ne recam sekoja vtora (zboram za modeli 2020+) Audi samo SUV novi sto gi ima, retko A5ki, A6ki i sl kako niv.
Mene ova mi govori deka lugeto poleka se poveke gledaat sto dobivaat za parite, i ako za mnogu pogolema doplata dobivaat samo nijansi tesko deka ke se odlucat da zemat poskapo.
Vo edno intervju Jura se fura ova go objasni najdobro ama ne mozam da go najdam.