Автор Тема: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ  (Прочитано 722562 пати)

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2165
Одг: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ
« Одговори #4110 на: 17 Септември 2025, 16:42:51 pm »
@Ordevski Докторе, ќе те повлечат лека-полека кај јабуките.  :)
Не, во скоро време сигурно нема, премногу работи ќе ми сметаат што ги нема и доста често го користам S pen за работа.

Откако ќе го заклучат андроид да нема side loading на апликации ќе видиме како ќе биде, ќе ми недостига YouTube Revanced и NewPipe, ама пак ќе нема на ајоуес Сплит на екранот, ред со бројки на тастатурата, можност за даунлоад на торенти, Samsung Dex...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

За што го користиш Самсунг Дех? Имам дома С24ФЕ, сеуште не сум сфатил што ќе ми е Дех и кај да му најдам примена.
Го врзувам со телевизорот и си пуштам филмови од Торент :)

Ааа епа ок, тоа е премногу хакерски за мене.

Јас си плаќам Нетфликс и ХБО и доволно ми е за тие три филмови месечно што ги гледам.

Тоа торенти, па имало ваква снимка онаква снимка ми остана во 2007ма.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4017
« Одговори #4111 на: 17 Септември 2025, 16:55:21 pm »
Стремио. Све што имав претплата освен јутуб откажав. Една серија била ваму друга таму, ама од нареден месец ќе одела на трет сервис. Стремио ги има сите.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1861
« Одговори #4112 на: 17 Септември 2025, 16:56:10 pm »
@Ordevski Докторе, ќе те повлечат лека-полека кај јабуките.  :)
Не, во скоро време сигурно нема, премногу работи ќе ми сметаат што ги нема и доста често го користам S pen за работа.

Откако ќе го заклучат андроид да нема side loading на апликации ќе видиме како ќе биде, ќе ми недостига YouTube Revanced и NewPipe, ама пак ќе нема на ајоуес Сплит на екранот, ред со бројки на тастатурата, можност за даунлоад на торенти, Samsung Dex...

За што го користиш Самсунг Дех? Имам дома С24ФЕ, сеуште не сум сфатил што ќе ми е Дех и кај да му најдам примена.
Го врзувам со телевизорот и си пуштам филмови од Торент :)

Ааа епа ок, тоа е премногу хакерски за мене.

Јас си плаќам Нетфликс и ХБО и доволно ми е за тие три филмови месечно што ги гледам.

Тоа торенти, па имало ваква снимка онаква снимка ми остана во 2007ма.
yts.mx и thepiratebay, како и замунда се одлични, практично нема со лоши снимки, фул хд се по 1.4 1.5ГБ и ако е нов филм, за 5-6 часа го имаат на Торент

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2165
« Одговори #4113 на: 17 Септември 2025, 17:01:31 pm »
Andy Day TV

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3134
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #4114 на: 17 Септември 2025, 20:44:08 pm »
🥳

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #4115 на: 21 Септември 2025, 13:49:57 pm »
Претседателот на Xiaomi тврди дека дизајнот на камерата кај новиот iPhone 17 Pro Max не е копиран од Apple, како и дека прескокнувањето на серијата 16 не е направено за усогласување со именувањето на Apple.
Xiaomi се подготвува да ја претстави својата нова серија на врвни смартфони кон крајот на овој месец, па претседателот на компанијата Лу Вејбинг на Weibo го спореди Xiaomi 17 Pro Max со новиот iPhone 17 Pro Max на Apple. Во кратко видео ги покажа двата уреди, нагласувајќи дека дизајнот на камерите не е копиран од Apple, иако визуелните сличности тешко можат да се занемарат.

Тој тврди дека Xiaomi инспирацијата ја пронашол во моделот Mi 11 Ultra од 2021 година, додека прескокнувањето на серијата 16 официјално го негира како обид за усогласување со именувањето на Apple, иако новите модели на Xiaomi исто така имаат сопствен Pro Max. Видеото со споредбата можете да го погледнете подолу.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=4Z-soQEfioQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fkonekt.mk%2F&source_ve_path=Mjg2NjY

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1718
« Одговори #4116 на: 21 Септември 2025, 14:11:17 pm »
Претседателот на Xiaomi тврди дека дизајнот на камерата кај новиот iPhone 17 Pro Max не е копиран од Apple, како и дека прескокнувањето на серијата 16 не е направено за усогласување со именувањето на Apple.
Xiaomi се подготвува да ја претстави својата нова серија на врвни смартфони кон крајот на овој месец, па претседателот на компанијата Лу Вејбинг на Weibo го спореди Xiaomi 17 Pro Max со новиот iPhone 17 Pro Max на Apple. Во кратко видео ги покажа двата уреди, нагласувајќи дека дизајнот на камерите не е копиран од Apple, иако визуелните сличности тешко можат да се занемарат.

Тој тврди дека Xiaomi инспирацијата ја пронашол во моделот Mi 11 Ultra од 2021 година, додека прескокнувањето на серијата 16 официјално го негира како обид за усогласување со именувањето на Apple, иако новите модели на Xiaomi исто така имаат сопствен Pro Max. Видеото со споредбата можете да го погледнете подолу.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=4Z-soQEfioQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fkonekt.mk%2F&source_ve_path=Mjg2NjY

Кинезите негираат дека било што се случило ноќта 3ти спрема 4ти јуни 1989та година на плоштадот Тјананмен, а не па за дизајн дека презеле.

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #4117 на: 21 Септември 2025, 14:40:25 pm »
Друже прегризи јазик немој да ти падне на памет,ако некогаш залуташ Кина па да бистриш политика во врска со 4јун или тенк ман ... Три тачке си знаеш остало

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4118 на: 21 Септември 2025, 21:49:47 pm »
Западњаците се повеќе либерте додека играш према нивните ноти,инаку исто те снемува како на Исток само многу подемократски.
Подемократски е пошо милијарди се истураат по медиумите да се збора дека е демократија,друго ништо.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D