Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Знам дека овде се мерат стапој (јас газ пикам), Ајфони и Самсунг ЕС, ама да потпрашам јас, некој да не случајно си поиграл со Самсунг А55? Во план ми е да си купам таков, некако на фаца ми е ок
Па добро де и да те засврби малку на вистинско место си.Не фрлај џабе пари за самсунг ни година дена нема да издржи ке кочи багува ке се нервираш подобро за таа сума земи користен ајфон 12,13 бог да те види кажува патилец не гатилец.Среќно
Цитат: Ipkisija Meskosa на 02 Декември 2024, 15:47:24 pmЗнам дека овде се мерат стапој (јас газ пикам), Ајфони и Самсунг ЕС, ама да потпрашам јас, некој да не случајно си поиграл со Самсунг А55? Во план ми е да си купам таков, некако на фаца ми е ок Отвори бенчмарк форумот, и имаш детална споредба на а35 вс а55. Голем број на членови го препорачуваат а35, пред а55. Ова ти е чисто како инфо, за да заштедиш пари.
Цитат: Ipkisija Meskosa на 02 Декември 2024, 15:47:24 pmЗнам дека овде се мерат стапој (јас газ пикам), Ајфони и Самсунг ЕС, ама да потпрашам јас, некој да не случајно си поиграл со Самсунг А55? Во план ми е да си купам таков, некако на фаца ми е ок Одличен мидрејнџ телефон, супер екран, батерија, дизајн, камера... Мислам дека е најдобар во однос вложено-добиено.Sent from my SM-S928B using Tapatalk
S23 е, гледам во Мобеликс/Ледиком е 30.000ден., према тоа корекција тука на 32.000ден. поради 1 год. плус гаранција.
Не знам што да кажам, исти ли се не ли се. Имав од таму земено на времето S8+ и топ ме служеше 2 год.Не може да му барам повеќе реално.