Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Za Bitola patot preku Veles da kaze nekoj kako e?Treba vo sreda da se patuva pa da si znam.
Кичево плоштад(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Кејот(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Бузуки на 29 Декември 2014, 15:48:32 pmКичево плоштад(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Кејот(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бузуки, ко ќе ставаш слики пиши од кого се немој да крадеш.Првата е моја, затоа ти кажувам.
Секоја фотографија што е објавена на вебот од Кичево е напишано од кого е фотографирана, така да ако ставаш ставај твои, или ако не се твои пиши дека не се.Толку!
Цитат: DENDE-LANCERED на 29 Декември 2014, 16:47:30 pmZa Bitola patot preku Veles da kaze nekoj kako e?Treba vo sreda da se patuva pa da si znam. Утре ќе поминам од таму, и на плетвар и ќе пишам каква е ситуација.
Сакам да упатам благодарност до градоначалниците Бакрачески и Села за нивниот ангажман, кој претставува пример за соработка помеѓу општините. Упатувам апел до сите локални самоуправи да се вклучат во расчистување на снегот, а тие кои немаат капацитет да се обратат до Дирекцијата за заштита и спасување со цел да им се помогне - изјави Јанакиески