Автор Тема: Paypal со картичка на Тутунска банка !!!  (Прочитано 36088 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7077
Одг: Paypal со картичка на Тутунска банка !!!
« Одговори #60 на: 15 Јануари 2012, 17:41:29 pm »
Ништо Наколце, кај баш тебе те најдоа?
Него кажувај што треба !

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #61 на: 15 Јануари 2012, 21:19:47 pm »
Мислев за проба да порачам фотрола за мобилниот.. Гумена Но јбг не бидна. Нешто гледам на moneybookers има да поврзеш ebay акаунт.. Па ке се обидам со тоа и онака имам пари кои сум ги заработил на интернет... Доколку успеам со moneybookers наместо paypal ке го користам тоа со картичка на која ке се става пари по потреба ....
Едит...
Тоа поврзување е само доколку продаваш на ebay за купување е друго

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #62 на: 15 Јануари 2012, 21:26:24 pm »
Како што ти реков Наколче, се знаеше исходот :)

А до другите, ако сега не ви го блокирале не значи дека нема да го направат тоа за недела, месец, година ;) Али може и да имате среќа па да си терате.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #63 на: 15 Јануари 2012, 21:47:29 pm »
Како што ти реков Наколче, се знаеше исходот :)

А до другите, ако сега не ви го блокирале не значи дека нема да го направат тоа за недела, месец, година ;) Али може и да имате среќа па да си терате.
Ќути не ги урочувај... Ако ми треба нешто на мене нека имаат они paypal па ке ги барам.. Ке се најде некој што ке ми направи услуга...

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #64 на: 15 Јануари 2012, 23:02:24 pm »
probajte go ova samo ne znam so cenite videte na kalkulacii....

http://www.shoppingusa.mk/

Отсутен AUUU

• Легенда
Одг: Re: Paypal со картичка на Тутунска банка !!!
« Одговори #65 на: 16 Јануари 2012, 00:20:59 am »
Nakolce, пушти линк од футролата слободно. Додека работи.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #66 на: 16 Јануари 2012, 00:23:29 am »
Nakolce, пушти линк од футролата слободно. Додека работи.
Не се замарај до толку :D повеќе ми беше да пробам отколку фотрола да земам... Иначе сега во нотификации на ebay ми стои дека треба да ја платам...
иначе на оваа футрола мислев
http://www.ebay.com/itm/220873738699?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3642wt_1002
Ако сака некој нека ја порача.. Имам пари на moneybookers/alertpay ке ја платам одма :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8964
« Одговори #67 на: 16 Јануари 2012, 07:45:48 am »
вакви зезанции со paypal ке има стално се дури не ја одобрат Македонија. Кој како ке му се погоди со среката.

Отсутен AUUU

• Легенда
« Одговори #68 на: 16 Јануари 2012, 11:24:09 am »
Nakolce, Зашто не си ги префрлиш парите од Moneybookers на картичка кај нас, тоа е барем лесно изводливо?? јас  Moneybookers користам за купување на Skype кредит.

За футролата, еве ја отворив, сега ќе ја нарачам... така да здравје за дваесетина дена ќе стигне ваљда.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #69 на: 23 Јануари 2012, 23:39:08 pm »
Луѓе на десетина души добро им оди со Paypal само заради тоа што се држат до пропишани правила (нормално дел од нив не сите) Прават трансакција еднаш во 7 дена, не ги отвараат меиловите од Ebay, Paypal и сегде каде што се користи Paypal затоа шт имале бот господата што те наоѓа.
Е сега
Случајно дојдов до еден текст кој објаснува како да се користи Paypal се со цел да си работи како што треба и да немате проблеми со нив. Нормално дел од правилта се да бидете исправни но тоа е тоа...
Прочитајте , оценете па прокоментирајте. Јас го попив од Paypal, друга картичка ке извадам дури во мај месец па до тогаш ако треба нешто ке ве барам вас.
Ај доста го тупам
еве ви

https://docs.google.com/document/d/1x1AjEB9mZ1Ym9nYljYgw3435cBFSPcCmrceTYSld6iA/edit

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
« Одговори #70 на: 23 Јануари 2012, 23:41:57 pm »
Свашта.

Отсутен igorN73

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #71 на: 23 Јануари 2012, 23:52:40 pm »
Имам нарачано неколку работи од ебау..работава е што гледам да е Best Seller и пак знае да не стигне пратката :/ некои работи стигаат,некои не...да не заглавуваат негде или па незнам

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
« Одговори #72 на: 24 Јануари 2012, 09:08:41 am »
Имам нарачано неколку работи од ебау..работава е што гледам да е Best Seller и пак знае да не стигне пратката :/ некои работи стигаат,некои не...да не заглавуваат негде или па незнам
Мене ми има утнато еднаш од Амазон, (го украдоа во пошта кај нас, знам) и им кажав во амазон, ми ги вратија сите пари. Исто би требало и кај Ебај, ти си оштетен. Жали се. Иако не едо нив проблемот, најчесто е до нас. Ако не, тркни до поштата кај што треба да стаса и провери да не има нешто за тебе.

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
« Одговори #73 на: 24 Јануари 2012, 09:11:37 am »

Нека ти пратат тракинг намбр од кај шо купуваш и ќе го следиш цело време кај е, мене така ми прати TN и го следев одма кога дојде во пошта другиот ден без да ми го донесаст тоа картончето на домашна адреса, со ПринтСкрин и бројот од TN им го дадов го побараа  и одма ми го дадоа.

Сеа заебана работа е што овде во Мк кај едвај се снаоѓаме со ПејПал и плаќање уште коа ќе дојде овде ќе те здробат во царина + ДДВ и на крај ќе се откажеш и ќе купиш некој чкарт од кај нас. Тоа е лоповска држава.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #74 на: 26 Јануари 2012, 14:43:23 pm »
ФАЛА Ку*цу! Успев да си ја регистрирам новата картичка од НЛБ!!! Кој е дечкото од Кајгана да го частам?
Ум шо идит отпосле не јет ум!