Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ФАЛА Ку*цу! Успев да си ја регистрирам новата картичка од НЛБ!!! Кој е дечкото од Кајгана да го частам?
Цитат: gOJDO на 26 Јануари 2012, 14:43:23 pmФАЛА Ку*цу! Успев да си ја регистрирам новата картичка од НЛБ!!! Кој е дечкото од Кајгана да го частам?Пробај и со таа од Охридска, за да ме частиш и мене.
Цитат: osmica8 на 26 Јануари 2012, 14:58:50 pmЦитат: gOJDO на 26 Јануари 2012, 14:43:23 pmФАЛА Ку*цу! Успев да си ја регистрирам новата картичка од НЛБ!!! Кој е дечкото од Кајгана да го частам?Пробај и со таа од Охридска, за да ме частиш и мене. Пробав, не функционираше! За џабе дадов 2х300 за картите + 1300 казна за паркинг.
Ваистина, ти ли си Анон?
Цитат: gOJDO на 26 Јануари 2012, 14:43:23 pmФАЛА Ку*цу! Успев да си ја регистрирам новата картичка од НЛБ!!! Кој е дечкото од Кајгана да го частам?Ма треба да го казнат него.. не да го наградат. Сега сите говеда дознаа за ова. Јас лично го дознав 1 ден пред да го објават и планирав да напишам неколку приватни пораки на одредени челнови на форумов. Целта беше да се зачува во тајност оваа можност за да може да ја користат одреден број на луѓе. Но тоа е се појави паметниот.. и не сите ама на дел од тие што им работеше (меѓу кои и мене) ни ја блокираа сметката... Тоа е јбг.
стварно мислиш дека немаше да се дознае без него?