Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Снимав 5 или 6 клипиви, некој тука од форум ги има сите... ама јас ги немам по грешка ги испоизбришав... Ги гледам полека во некој кодек плеер... Ке видите, што зборам... за недела дена, до 10 дена све ке биде снимано повторно
Цитат: RikiRulz на 23 Септември 2011, 19:17:14 pmСнимав 5 или 6 клипиви, некој тука од форум ги има сите... ама јас ги немам по грешка ги испоизбришав... Ги гледам полека во некој кодек плеер... Ке видите, што зборам... за недела дена, до 10 дена све ке биде снимано повторноРики дај раши ја ваа дилема имаш моја подршта.Јас предлагам вака , да се направи екипа да неречам жири комисија и да се намести добра Go PRO Head CAM и 5-возења и најдоброто возење се признава , сето ова ако се согласиш ТИ.Жирито ќе се одбери од по искусните членови на CARclub.mk. Ќе се одбере некој сигурен правец и тоа.....
swift gti nema menuvac sto ide 2 poveke od 97.5 na 7450
Добро, ајде вака да направи дали може... напрајте список, кој вика дека во втора не иде повеке од 100ка, и да се кладиме во колите... Чекам список !!!Гоце и Бојан, се запишувате ?Ама пред, да пробаме на нотор да идеме, сериозен сум.
Цитат: RikiRulz на 09 Октомври 2011, 02:08:25 amДобро, ајде вака да направи дали може... напрајте список, кој вика дека во втора не иде повеке од 100ка, и да се кладиме во колите... Чекам список !!!Гоце и Бојан, се запишувате ?Ама пред, да пробаме на нотор да идеме, сериозен сум.RIKI koj toa vodi inaet, daj i ja da karam nekoja kola ja ke go vozam moeto ako...znaci moeto e 1.6 16 valve G16B motor i vo vtora ide 120, treta 160 koj ne veruva neka se kladi ja i riki ke ve izvozime pa posle na notar...