Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ако се пријави уште Владо(со свифтот) ке испадни дека Свифтот оди 150 со 2-ра
Цитат: google на 09 Октомври 2011, 17:15:51 pmЦитат: RikiRulz на 09 Октомври 2011, 02:08:25 amДобро, ајде вака да направи дали може... напрајте список, кој вика дека во втора не иде повеке од 100ка, и да се кладиме во колите... Чекам список !!!Гоце и Бојан, се запишувате ?Ама пред, да пробаме на нотор да идеме, сериозен сум.RIKI koj toa vodi inaet, daj i ja da karam nekoja kola ja ke go vozam moeto ako...znaci moeto e 1.6 16 valve G16B motor i vo vtora ide 120, treta 160 koj ne veruva neka se kladi ja i riki ke ve izvozime pa posle na notar...Гого остај, не ми ги земај муштериите... Бојан и Гоце, ајде да идеме на нотар... интересно ми станува... На Гоце вектрата ке му ја барам, а на Бојан Голфот... за да сменам малце...
Цитат: RikiRulz на 09 Октомври 2011, 02:08:25 amДобро, ајде вака да направи дали може... напрајте список, кој вика дека во втора не иде повеке од 100ка, и да се кладиме во колите... Чекам список !!!Гоце и Бојан, се запишувате ?Ама пред, да пробаме на нотор да идеме, сериозен сум.RIKI koj toa vodi inaet, daj i ja da karam nekoja kola ja ke go vozam moeto ako...znaci moeto e 1.6 16 valve G16B motor i vo vtora ide 120, treta 160 koj ne veruva neka se kladi ja i riki ke ve izvozime pa posle na notar...
Добро, ајде вака да направи дали може... напрајте список, кој вика дека во втора не иде повеке од 100ка, и да се кладиме во колите... Чекам список !!!Гоце и Бојан, се запишувате ?Ама пред, да пробаме на нотор да идеме, сериозен сум.
Цитат: RikiRulz на 09 Октомври 2011, 18:57:12 pmЦитат: google на 09 Октомври 2011, 17:15:51 pmЦитат: RikiRulz на 09 Октомври 2011, 02:08:25 amДобро, ајде вака да направи дали може... напрајте список, кој вика дека во втора не иде повеке од 100ка, и да се кладиме во колите... Чекам список !!!Гоце и Бојан, се запишувате ?Ама пред, да пробаме на нотор да идеме, сериозен сум.RIKI koj toa vodi inaet, daj i ja da karam nekoja kola ja ke go vozam moeto ako...znaci moeto e 1.6 16 valve G16B motor i vo vtora ide 120, treta 160 koj ne veruva neka se kladi ja i riki ke ve izvozime pa posle na notar...Гого остај, не ми ги земај муштериите... Бојан и Гоце, ајде да идеме на нотар... интересно ми станува... На Гоце вектрата ке му ја барам, а на Бојан Голфот... за да сменам малце...Без нотар ќе ти го дадам Али стварно не верувам стандардно дека оди 115 со втора, но реални 115, а не на километража.П.с а и 195 со четврта.
Цитат: S16 на 09 Октомври 2011, 20:09:15 pmЦитат: RikiRulz на 09 Октомври 2011, 18:57:12 pmЦитат: google на 09 Октомври 2011, 17:15:51 pmЦитат: RikiRulz на 09 Октомври 2011, 02:08:25 amДобро, ајде вака да направи дали може... напрајте список, кој вика дека во втора не иде повеке од 100ка, и да се кладиме во колите... Чекам список !!!Гоце и Бојан, се запишувате ?Ама пред, да пробаме на нотор да идеме, сериозен сум.RIKI koj toa vodi inaet, daj i ja da karam nekoja kola ja ke go vozam moeto ako...znaci moeto e 1.6 16 valve G16B motor i vo vtora ide 120, treta 160 koj ne veruva neka se kladi ja i riki ke ve izvozime pa posle na notar...Гого остај, не ми ги земај муштериите... Бојан и Гоце, ајде да идеме на нотар... интересно ми станува... На Гоце вектрата ке му ја барам, а на Бојан Голфот... за да сменам малце...Без нотар ќе ти го дадам Али стварно не верувам стандардно дека оди 115 со втора, но реални 115, а не на километража.П.с а и 195 со четврта.Ок, вечер ке ти докажам... стандард значи... на 7700/7800 гаси Види прочитај и на друго место по форуми и Википедија, дека МК3 како мојот гаси на 7700/7800 фабрички... а за колку иде, со 2-ра... ке видиш вечер, а и нели голфчето за мене...
Се кладиме дека Свифтот на Рики развива 200 за 4 секунди. Нека излета од пат на Водно и ќе видиш колку е брз.
^- значи дечки,зборите за таа брзина покажана на километража? шо ако пример му краде ~10км/ч? ете гуми сменил ова она,чепкал лево десно?